lauantai 2. toukokuuta 2015

Cosplay-puu on hiirenkorvalla

Terve!

Blaa blaa päivitys taas jäänyt blaa koulua blaa kandi blaa blaa.

Noin. Toukokuu on täällä ja vaikkka tämä merkintä oli tarkoitus kirjoittaa huhtikuulle, niin toisin kävi. Tietokoneeni on ollut lekurilla viime viikon perjantaista asti ja ajattelin ensin odottaa sen paluuta, mutta kun ei sitä ala kuulua niin muiden koneisiin tässä joudun turvautumaan. Asujen tekoon on taas hinku ja voi kun kankaat löytäisin niin alkaisi ompelukone laulaa.

Niin! Mitä on tulossa?! Kesä-Desun lippu on hankittu ja asuja on tullut pyöriteltyä ympäri ämpäri. En tiedä, pääsenkö paikalle vielä perjantaina (koska työt) ja vaikka pääsisinkin, niin laitanko päälle mitään asua. Ehkä jonkun helpon tai sitten jonkun vanhan. Lauantaille ja sunnuntaille on sitten tarjolla uutta asua vieläpä parin kera. Kaikki minun blogia lukevat varmasti lukevat myös Fukan blogia, mutta kerrotaan nyt kuitenkin.

Kesä-Desussa BL-sarjasta cossaaminen tulee tästä lähtien minulle tavaksi, sen lupasin itselleni. Fukan blogia lukevat tietävätkin jo, että olemme taas uppoamassa Crimson Spellin suohon. Minä vähän wink wonk lankoja vetelin vahingossa ja näinhän siinä kävi. Niin kivat vaatteet ja niin kiva HAL!! Fukka siis sekosi ja on tekemässä tällä kertaa sarjan toisen päähenkilö-poitsun. Itse olen jälleen Valina, mutta eri kuteissa ja vähemmän demonisella miekalla.

Halvir repii Valdriguen paitaa auki. Näin on.
Pääsin taas selailemaan CS:n arttia ja miettimään, minkälaista takkia ja paitaa Valilla tällä kertaa olisi yllään. Lopulta päädyin tähän koska se on vihreä, siinä on röyhelöä ja mukana on (ei-demoninen) miekka. Kiva proppi, kivoja yksityiskohtia, kiva poikaystävä. Oon ihan intopiukeana. Hiukset ovat lyhyet ja jännemmän väriset, joten uutta peruukkia ollaan kai herralle haalimassa.

Prinssiä siis lauantaina. Mitäs sitten sunnuntaina?

"Hoi komea poika. Meidän pitäisi lopettaa tämä tällainen tapailu"

Fukka lähetteli minulle viestiä nerokkaasta Liikkuva Linna cosplay-ideasta ja tiesin heti asian laidan ja, että lähtisin varmasti mukaan. Fukka siis kaavaili Haurua ja kyseli minua sitten Sophieksi, johon toki suostuin koska miksipä ei??? Loistava leffa, loistavat hahmot, kivat ja tälle aikataululle sopivat vaatteet. Wiuu! Olen siis Fukkan hyysättävänä koko Desu-viikonlopun.

Nyt saan lähteä metsästämään sopivia kenkiä ja hattua. Hattu! Saan hatun! Jee.

Hattuh ja lettih <3
Liikkuva linna on yksi lempielokuvistani ja vaikka leffaa ja sen hahmoja on aiemminkin pyöritelty cosplay-mielessä, ei se ole vain sattunut natsaamaan mihinkään väliin. Nyt se kuitenkin tapahtui ja vielä hyvin vaivattomasti! Toivottavasti Sophiesta tulee sellainen hyvä ja käytännöllinen hätävara-asu, jonka voi kätevästi ottaa mukaan paikkoihin jos ei mitään muuta ole. Hatun lisäksi saan vielä letinkin! Aah!!

Pitäisi malttaa tehdä kaikkea muutakin, mutta nyt on kyllä aikamoiset himotukset cossaukseen taas menossa!! Pitää ehkä vähän pidätellä itseä, että saisi kouluhommatkin purkkiin tälle lukukaudelle.

- Woodi

1 kommentti: