perjantai 4. syyskuuta 2015

AI JOKU TRACON ENNAKKOPÄIVITYS?

Terve!

Päätin, että nyt tarvitaan kuitenkin vielä pikainen päivitys ennen Traconia :,) On ollut tarkoitus päivittää blogia jo varmaan viikon päivät, mutta niin sitä aina ajattelee kaiken ehtivänsä.

Makoilen tällä hetkellä yöjunassa Rovaniemeltä Tampereelle, koska universumi ei halunnut minua tänä kesänä coniautoon kertaakaan. Voih. Aamulla kuudelta sitten hotellille laittamaan vermeitä niskaan.

Traconin asujen kanssa oli vähän semmoinen meininki, että teen uuden asun jos ehdin. Kouluhommat, Traconin luento ja muu elämä menivät uuden asun edelle reippaasti. Tein kuitenkin asua siinä sivussa ihan vaan "jos se nyt sattuisi tulemaan valmiiksi"... ja tulihan se!! Ainakin juuri ja juuri ja melko hyvin (parannettavaa kyl olisi haha)

Cecil Palmer - Welcome to Night Vale (randomdraggon design)
Kukas se tämä on? Noh, olen jo aiemmin puhunut Night Valesta cossaamisesta ja kun eteeni asteli yksi omaa cossaaja-minääni hyvin paljon miellyttävä design niin olihan sitä pakko sitten lähteä väkertämään. Pääsin tekemään kaikkea kivaa! Design on randomdraggon nimisen artistin käsialaa.

Kerron asusta sitten tarkemmin Traconin jälkeen. Pari hassua kuvaa minulla kuitenkin on jo siitä, kun asu on osittain päällä.

Vaateosastoa
Maskeerausosastoa
Mukana on myös pienoinen Night Vale silmä-vauvani. Kyseinen otus perustuu siis omiin tuherruksiini kyseisestä hahmosta. Tiedän, nerokasta (tai ei)

On se vähän kötöstys mutta sitäkin kultsumpi

Huomenna siis kuunnelmasta cossaamista (myös nerokasta), mutta sunnuntaina kiertää vanha asu. Joko päälle sujahtaa Rei Ryugazakin 'bileet uima-altaalla'- asu tai 'bileet aavikolla'-asu!! EI OI TIETÄÄ. Se selvinee huomenna. Molemmat asut ovat kuitenkin matkalaukussa, joten miten vain voi käydä. Jännittävää.


Vas kuvaaja: Yaci. Oik kuvaaja: Kissaten

JEE TRACON

Tästä tuli taas vähän tämmöinen päivitys, mutta eiköhän se laatu kasva taas pian. Traconissa nähdään ja saa tulla tökkimään ja morjestamaan.

Ja Persona 3-luennolle saa tulla. Jos siis on pelannut sen pelin. Muuten älkää tulko.

Me too, MC. Me too
Apua. Äkkiä nukkumaan.

- Woodi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti