Woodi


Wooditus nimimerkin takana on Emma. Näistä kahdesta tuttavallisemmat versiot ovat Woodi ja Emu, reagoin kaikkiin versioihin.

Syntymävuosi 1990. Asuinpaikkakunta Rovaniemi (kotoisin Muhokselta), koska yliopisto.

Minusta Tulee Isona sekä kuvisope, että luokanopettaja. Saatan myös päätyä ihan vaan taiteilijaksi.

Cosplayn lisäksi harrastelen taiteilua (sarjakuvia, animaatiota, piirtämistä, kirjailua yms.) kuunnemia, videopelejä, sarjakuvia, urheilua ja järjestötoimintaa. Hirveästi kaikkea säätöä menossa alinomaan, mikä sitten haittaa esim juuri cosplayta ikävästi haha haa..... ...


Olen harrastanut cosplayta 10 vuotta ja asuja on tullut tehtyä laskutavasta riippuen vähän päälle 60 kappaletta. Olen kisannut jonkin verran ja osallistunut esityksellisiin kisoihin ryhmissä tai parina.

Cosplayssä itselleni on tärkeää monimateriaalisuus ja se, että voin valita hyvinkin erilaisia hahmoja ja kokonaisuuksia työstettäväksi. Olen myös vähän linssilude, joten sekin puoli tulee hoidettua tässä samalla.

Cossattavat hahmot valikoituvat vähän eri tavoin, mutta olen sucker for pari- ja ryhmäcosseihin. Minut on helppo saada innostettua mukaan ties mihin. Tämän lisäksi tiedostan suosivani videopelejä lähteenä. Hahmon sukupuolella tai sukupuolen ilmaisulla ei ole itselleni mitään väliä vaan teen mitä huvittaa. Yleisesti kroppani malli vaikuttaa ainakin jonkin verran hahmovalintoihin.

Tykkään lukea cosplayhyn liittyviä blogeja ja facebuukkailuja sekä muutenkin pysyä skene-tietoisena. Käyn tapahtumissa vuosittain ja niitä kertyy noin neljästä kymmeneen per vuosi. Tapahtumissa keskityn sekä cosplayhyn, että ohjelmiin. Sekä sosiaalisena kärpäsenä ihmisten tapaamiseen!


(Kunnon) Cossaaja vuodesta 2007

Conittaja vuodesta 2006

Cosplay-bloggaaja vuodesta 2013

1 kommentti:

  1. Öäöö moi o/ En tiedä etkö oo ehtinyt vaan vielä vastata vai onko jäänyt huomaamatta, mutta enikeis lähetin sulle devassa noottia siitä keijopukuasiasta~

    VastaaPoista