keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Väliaikatietoja (Osa1?)


Joku mahtoi jo ajatella, että "noniin woodi ei ole päivittänyt vähään aikaan koko blogi oli vain alkuhuumaa" mutta...

HÄHÄÄ! Tässä olen!

Elikkästä asiaan. Onhan tuosta edellisestä päivityksestä jotain kuukausi aikaa, mutta syyt ovat hyvät: viimeisten koulutöiden tekeminen ja cossien jonkinasteinen tekeminen. Ainiin ja olenhan minä ollut aika sosiaalinen. En siis ole istunut vain ahterillani koko aikaa! ╮(─▽─)╭

99% tämän vuoden koulujutuista on ohi ja näin voin antaa itselleni luvan keskittyä cossien tekemiseen lähes koko toukokuun. Ah, autuutta!

Mutta koska cossien maailmaan kuuluu kuitenkin jotakin niin puhunpa niistä.

Päätin asujen tekojärjestyksenkin tässä. Koska Jun ja Val tulevat paricossiin niin teen ne ensin alta pois ja lopuksi teen jäljellä olevalla ajallani Cielon. Olisi mukavaa, jos Cielolle jäisi semmoinen kuukausi aikaa valmistua, mutta mitään ei voi tietää varmasti.

Ikävä kyllä Jun ei ole edennyt yhtään mihinkään! Ugh! ヽ( ̄д ̄;)ノ

Mutta Val sen sijaan on!

Muistutuskuva
Otin ja tein Valin valkoiset housut eräänä iltapäivänä (+seuraavana aamuna). Tein vyötäröstä ihan himokorkean, koska no Valin housujen vyötärö on aina ihan himokorkea. Voin vaikka tehdä joskus hahmosta jonkun toisen version, missä käytän samoja housuja. Korkea vyötärö plus valkoinen väri imartelee naisen lantiotani kuitenkin vähän liikaa mieshahmon cossaamiseen, mutta onneksi tuo takki peittää sen.

Haa!
Olen onnellinen! Housujen kangas vain olikin läpinäkyvämpää kuin kangaskaupassa tsekkailin ja alle täytyy laittaa valkoiset sukkahousut, kun muuten kaikki saumat näyttää typeriltä (niin ja pikkarit näkyisi läpi orz)

Minulla ei nyt ole muuta kuvaa noista valmiista housuista kuin tuo piirretty ja sitten tämmöinen kuva sisäpuolelta? Yhtään kuvaa ei ole, missä housut olisivat oikeasti päälläni. Ensi kerralla sitten.


Sitten löysinkin jotain todellista mysteerikangasta (jota ei ainkaan vaatteisiin ollut tarkoitettu) tuohon liiviin. Vieläpä puoleen hintaan.

En tiedä näkeekö tästä kunnolla mitään, mutta on se oikeasti aika hienoa!
En ole ikinä tehnyt oikeasti kunnollista liiviä, jossa olisi vielä vuori (en kyllä muista tehneeni minkäänmoista liiviä ikinä, mutta voin erehtyä), joten olin vähän että "öö kaipa se tehdään niinku takki muttei hihoja?? en mä mitään kaavoja tai ohjeita tartte" Herp derp to the MAX.

Ehkä tää onnistuu

Herrainkaulus ja kuva on taas A++

Oho, vuori!

Ja napsakat kolme nappia.

TADAA!
Hyvinhän se onnistui! Tein tuohon tosiaan herrainkauluksen, koska se on kivaa(?), vaikka se ei näy yhtään mihinkään tuon kaulassa roikkuvan rätin alta. Harsin vuoren kiinni alareunaan käsin, koska se ei tykännyt mistään muusta. En ole ikinä laittanut vuorta noin epätasaiseen alareunaan joten se oli vähän että öö mitäs. Isompaa huolta aiheuttivat kuitenkin hihansuut joita en oikein saanut ommeltua kunnolla. Jos innosun niin voin yrittää korjata niitä, mutta lohduttaudun ajatuksella, että ei ne kuitenkaan näy takin alta!

Liivistäkään ei ole kuvaa, missä se oikeasti olisi päälläni, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla!

Toivon, että Desusää olisi ainakin viileä sunnuntaina, koska tuohon tulee niin monta vuoritettua kerrosta, etten kestä, nyyh.

Takkiin kangas, jonka kimppuun käyn lähipäivinä.
Ensi viikolla pääsen pitkästä aikaa Helsinkiin koulun reissun ansiosta ja syöksyn Hobbypointiin etsimään tuota Valin rätissä olevaa sinistä kiveä. Kun haluaisin että se ois semmonen vähän läpikuultava eikä esim. fimosta tehty möykky! Haluan, että se on nätti ja kiiltävä ja sileä ja muovia  (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧*:・゚✧


Pakko sanoa pari juttua muistakin kuin Desun asuista! Viikko tai kaksi edellisen päivityksen jälkeen ilmestyi värikuva Sphintuksesta:

AT LAST!!
Ja huomasin myös, että olin ollut herpa derp enkä ollut huomannut vol 16 mukana olleita pieniä pixeli kuvia kyseisestä hahmosta, mutta siinä ei näykkään tuota kaavun alla olevan vaatteen värejä joten hyvä, että odotin.

Nyt voin ehkä alkaa miettimään Sphintukselle jo jotain conia, hmmhmh. (ainiin ja ostin sitä käärmettä varten ihanaa kangasta, hih)Löysin myös uuden ikuisuus-cossin, mikä koostuu lähinnä armorista ja siivistä ja sellaisesta (niinkuin se aiempikin joka on edelleen kesken?!), mutta siitä tarkemmin sitten myöhemmin! Haluan puhua siitä ja tuosta toisesta ikuisuus-cossista ihan omassa merkinnässään. (ゝ。∂)

- Woodi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti