keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Hop! Step! JUMP!

ANIMECON!

WOHOO!

Arvatkaapa mitä. En saakkaan Pixietä Animeconiin. En ole edes ihan varma, miten tässä näin oikein pääsi käymään, mutta asu nyt ei vaan valmistu. Sain sen uimapuku osion 90% valmiiksi, mutta kaikki muut osat ovatkin sitten lähes aloittamatta. Oih voih nyt en pääse Pixienä MegaTen luennolle... tuntuu kuin olisin pettänyt jonkun (itseni nyt ainakin) (っ˘̩╭╮˘̩)っ

Ja tästä alkaa mukavasti kasautumaan tänne blogiin näitä "tämän asun piti tulla tohon yhteen tapahtumaan mutta enhän mä sitä valmiiksi saanu!"-asuja. Hei Pixie, Cielo toivottaa sinut tervetulleeksi ryhmään.


Noin, teki mieli vähän hakata itseäni naulaisella lankulla selkään. Onneksi on nykyään blogi, missä itseään voi vähän sättiä.

Gale ei ymmärrä, miten näin feilaan
Keksin ehkä yhden syyn, mikä Pixien etenemistä hieman hidasti: Amulet Heart.


Koska minuun iski ihan jäätävä inspiraatio tehdä kyseistä asua ja sen osien tekeminen oli muutenkin teknisesti paljon mielekkäämpää. Tai no oikeastaan tämänkin asun aloitin kunnolla ehkä vasta viime perjantaina (ja tässä välissä ehdin käydä myös Rovaniemellä kämpillä vähän asioimassa), mutta asu on valmistunut siinä sivussa aika hyvin. Naistenvaivani sattuivat myös iskemään viikonloppuna, jolloin Pixien haastavien osien tekeminen olisi ollut yhtä hullun kanssa. Amulet Heart taas sisältää osia, mitä voi tehdäkkin pienissä kipuaine- ja menkkahöyryissä. (´Д` )

Pelkästään päällyshameen alta pilkistävä pienillä vekeillä oleva alushame on 100% valmis, mutta en usko mitään kovin dramaattista tapahtuvan, joka estäisi loppujen osien valmistumisen. Kaikki osat ja palat on hankittu, nyt ne pitäisi vain saada kasaan. Eniten huolta aiheuttaa tuo lippalakki, joka ei kuitenkaan ole lippalakki(en siis muista, miksi noita kutsutaan) Ja tuossa siis tuo läpinäkyvä, mutta hiukan vaaleanpunainen, lippa. Mutta toivottavasti asiat järjestyvät.

Kengät, jotka eivät ole ihan oikeanlaiset, mutta close enough
Kenkien löytämisestä koko asu ylipäätään alkoi. Löysin lapsille tarkoitetut, omaan jalkaani pari kokoa liian pienet kengät about 15 euroa. Ja minusta ne ovat kuitenkin tarpeeksi somat tähän asuun. ヽ(´ー`)ノ

Vähän kaikenlaista levällään (extra: bongaa Kreivittären hattu)
Huomasin ilokseni, kuinka Mustassa Kreivittäressä käyttämäni todella vaalea morsius-satiini sopi täydellisesti myös Amulet Heartin vaaleisiin kohtiin! Toki asun sporttiseen luonteeseen olisi paremmin sopinut jokin sporttisempi kangas, mutta toisaalta asu on myös taikatyttöasu, joten se voi myös olla vähän BLING BLING (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧*:・゚✧

Puuhkat teen vaaleanpunaisista roskapusseista, koska en löytänyt omaan silmääni sopivia mistään. Humpty Lockin and kolme Shugo munaa askartelen myös itse, koska juuri sellainen puuhailu on minun lemppariani.

WIP munii ja maailman huonoin valo
Odotan oikeastaan tätä cossia ihan hirveän innoissani! Saa hyppiä ja loikkia ja poseerata ja olla vaan tosi söpö ja vaaleanpunainen. Kaikissa Desun asuissa minulla oli myös aikamoiset kerrokset vaatetta, joten nyt pääsee vähän toisenlaisiin tunnelmiin. Kunhan pantsut ei ihan kamalasti vilku (spoiler: vilkkuu ne)

Niin ja asuhan morphaa vähän jokaisessa kuvassa joten minun on sallittu ottaa vähän vapauksia haha
Sunnuntaista en sitten oikein tiedäkkään. Kierrätän jotain vanhaa, mutta en ole oikein saanut päätettyä, että mitä. Asiaa rajaa myös se, että kotona minulla on kokonaisina vain kourallinen asuja: Valdrigue, Kreivitär, Jun, Parvati ja Judal.

Parvati voisi toimia Pixien sijaisena MegaTen luennon kunniaksi, mutta asu on niin helkutin epämukava päällä, että tuskin sitä jaksan oikein enää missään conissa oikein pitää. Shootissa kyllä, nihkeällä conipaikalla en. Ellei joku saa tosi pahasti ylipuhuttua. Epämukavuuden lisäksi Parvati on Amulet Heartin tapaan hyvin vaaleanpunainen. En usko, että rakastan vaalanpunaista niin paljon, että voisin olla kahta päivää peräkkäin täysin vaaleanpunaisissa. Tämä rajaa pois myös Kreivittären, vaikka asu muuten olisikin sopinut ihan hyvin.

Jäljelle jäävät Jun, Valdrigue ja Judal. Jun ei oikein toimi yksinään, eikä se muutenkaan nyt oikein innosta. Sunnuntai-paikasta kilpailevat siis Valdrigue ja Judal.


Ooh aah kuumien miesten taisto eikun.
Ilman miekkaa ja Rurukaa oleminen Valina olisi kuitenkin aika tyhjää, joten päädyn varmaan lopulta Judaliin. En tiedä mitään siitä, onko paikalle tulossa kuinka paljon muitakin Magi cossaajia, mutta onneksi Judal on niin trolli, että voin vaan ängetä mukaan ja olla IC.

Plus haaremihousut ja mukava kontrasti Amulet Heartiin + + +

Jos jollakulla on kuitenkin jonkinlaista toivetta tai paricossi ehdotusta niin saa ehdotella!
Jos en päivitä mistään dramaattisista muutoksista ennen viikonloppua niin oletettavasti päädyin Amulet Heartiin ja Judaliin. (ゝ。∂)


Yksi hyvä puoli Pixien feilauksessa kuitenkin on: pikkuveljeni päätti lyöttäytyä porukkamme mukaan ja saapua viikonloppuna paikalle. Hän ei ole yhtään mikään animenörtti vaan lähinnä yleisnörtti, joka viettää aikansa pelaten ja videoita katsellen ja tulee siis paikalle katsomaan Spoonya. Pikkuveli tittelistä huolimatta hän on jo 20 vuotias (ja minua pidempi ja näyttää oikeastaan enemmän isoveljeltä nyyh), mutta olisi se silti jotenkin vähän outoa hyppiä koko päivä tämän seurassa pelkässä uimapuvussa. Uimarannalla nyt on vähän eri juttu mutta yööää. Joten... jotain hyvää tässäkin.

Musiikkitalon kuumuus ja ahtaus kammottavat minua jo nyt ihan hirveästi, mutta onneksi valitsin aika vähäpukeisia cosseja.

- Woodi

PS. Desun kuvauspalvelun kuvat oli tullu, ottakaa yksi
Tää on omistettu yhdelle Kasalle, joka on ollut Nipponlandiassa jo liian kauan ;_;

7 kommenttia:

 1. Tietääkseni sellaista Amulet Heartilla olevaa päähinettä kutsutaan aurinkolipaksi.. Tää oli muuten hauska postaus, oot tosi hyvä cosplayaaja ja cool tyyppi. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, kiitos tiedosta! Ajattelinkin, että joku muu varmasti tietää/muistaa :,D Ja oih voih kiitos kehuista todella paljon, ihan sydäntä lämmittää ;3; Hauska tietää, että joku oikeasti nauttii näiden merkintöjen lukemisesta!

   Poista
 2. Mitkäs oli fiilikset? Megaten-fanittajia suomesta tuntuu löytyvän aivan liian vähän, toivottavasti luento näin ensikertalaispuhujan pitämäksi oli riittävän viihdyttävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa! Joo, piti ensin vähän aikaa levätä ja keräillä ajatuksia ennen kuin alan palautetta antamaan. Yritän sanoa jotain hyödyllistä ja pitää tämän jotenkin järkevästi kasassa :,D Ihanaa tosiaan, että on muitakin Megaten faneja ja eihän se luentokaan kovin tyhjä ollut, vaan paikalla oli ihan mukavasti väkeä (vaikka osan jo tunsinkin)
   Aiheensa puolesta luento oli tietysti huippu, koska olen odottanut sitä jo jotain viisi vuotta, mutta en ole itse kuitenkaan uskaltanut ruveta pitämään. Luento oli muutenkin viihdyttävä ja mukavaa seurattavaa. Oli hienoa, ettet ole näitä todella vanhan linjan megaten-pappoja, jotka haukkuu kaikki uudemmat pelit (personat ja devi survivorit ym) ihan mäkeen. Oma lempparini on myös Nocturne, joten tietysti olin hyvin mielissäni, kun siitä puhuttiin niin paljon. Kerroit myös hyvin pelisarjan synnystä ja spin-offien ja varsinaisten pelien välisistä yhteyksistä ja väliajoista (itse en esim ollut huomannut aiemmin, että tosiaan meni niin kauan SMT kakkosen ja kolmosen välissä)
   Oli kiva, että pidit ohjelman puhepohjaisena, koska liika teksti vie kuitenkin aina huomion esityksestä muualle. Kuvia tosin visuaalisena ihmisenä olisin vähän kaivannut, vaikka merkittävimpien pelien kansikuvia tekstien vieressä ym. ;D Nocturnen japsikansikin on niin hieno, oi voi.
   Ja ja ja Digital Devil Sagasta ja Raidoun peleistä mainitsit aika vähän, vaikka olisin halunnut kuulla niistäkin ehkä vielä jotakin. Toisaalta jokaisesta pelistä voisi puhua päivätolkulla, joten tämä on lähinnä ajan rajallisuudesta riippuva juttu.
   Ja yksi asiavirhe: if...:n jälkeen seuraava naispäähenkilöllä pelattava peli ei ollut P3 portable vaan Persona2 Eternal Punishement, jossa pelataan Mayalla ;D veikkaan kuitenkin, että tuo menee hermoilun/vahingon piikkiin, eikä tietämättömyyden.
   Niin ja itse puhumisesta vielä sen verran, että teit aika paljon sitä, että kerroit jonkin jännän asian ja pidit sen jälkeen taukoa. Esim kun puhuit siitä, kuinka SMT kakkosessa tapetaan jumala (vaikka se tähän sopikin hyvin). Se on hyvä tehokeino, mutta teit sen aika monta kertaa tuon tunnin aikana ja liika käyttö vie sen tehokkuutta. Käytettäessä se tietysti antaa yleisölle aikaa miettiä, että mitä hulluja pelejä me oikein pelaammekaan.
   Aaa tulipa paljon palautetta! Mutta itse viihdyin todella paljon kuitenkin! Olisi hauska, jos joskus pitäisit toisenkin megaten aiheisen luennon vaikka pelkästään spin-offeista tai yhdestä pelistä (Nocturne!!)? Myös joku vedetty SMT-keskustelupiiri jossakin conissa olisi ihan parasta, niin väki voisi keskenään (ulista pelien vaikeudesta ja aluekoodeista) jutella niistä peleistä ja jakaa kokemuksia ym. Itse ainakin tykkäisin ihan hirveästi. Välillä tulee joidenkin megaten kavereiden kanssa juteltua jostakin pelistä, mutta sitten aihe taas vaihtuu ja harvoin pääsee oikein kunnolla burgeroimaan niitä.
   Näin, että tämmöistä :,D en tiedä halusitko näin paljon palautetta, mutta tässä sitä on xD Pitää nyt muita Megaten faneja tukea!!

   Poista
 3. Tällainen palaute, VARSINKIN kritiikki, on mitä toivon. Megateniä tulen ajamaan jatkossakin. Olisin todellakin voinut puhua vaikka ja mitä- Digital Devil Sagastakin jäi mainitsematta asioita.. Mainittakoon, että kyseessä ensimmäinen koskaan pitämäni soolopuhe conissa. Tästä ei mennä kuin ylöspäin.

  VastaaPoista
 4. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1098140_574073869305652_2066449031_n.jpg Kuvaa sinusta ja Amulet Spadesta^^

  VastaaPoista