sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Suksiboksi, Judal-olento ja Animecon 2013

Ja kaikkien muiden tapaan tässä tulee tulemaan minun osuuteni Animecon raporteista! Pohdin taas päivityksen osiin jakamista, mutta nääh. Minulla on tähän päivitykseen lähinnä vähän vähemmän vakavia ja hienoja kuvia, niitä sitten joskus myöhemmin.

Amulet Heart ja Judal lähtivät siis mukaani Kuopioon. Amulet Heart koska se oli uusi ja Judal siksi, että siinä on vähän vaatetta(tärkeää). Oli myös hauska laittaa sellainen asu päälle, jota conissa sitä viimeksi käyttäessäni paljon kukaan ei tunnistanut (desu 2012 perjantai) Autossamme oli suksiboksi, mikä toi tietysti kiljoonasti enemmän tilaa! Suksiboksi on paras. (‐^▽^‐)

Perjantai meni mukavasti autossa ajellessa ja kylpylässä lilluessa (KYLMÄVESIALLAS JEAAAH). Minä rakastan uimista, joten paremmin ei conia edeltävää päivää olisi voinut käyttää. Toki kloori teki vähän pahojaan iholle, mutta tarpeeksi suurella määrällä meikkiä sekin hoitui. Ja aamulla söimme, ensimmäistä kertaa omassa con-historiassani, hotelliaamiaisen. Kannatti maksaa vähän ylimääräistä, koska uiminen+ruoka on aina SUPERIA O(≧▽≦)O

Woodi ja nimikirjoituksen omaava iloinen Eedwarddi (kuvasi: Kide)

Erilaiseksi conireissun teki myös se, että armas pikkuveljeni lähti mukaan. Olin vähän ristiriitaisissa tunnelmissa ensin, mutta kaikki meni lopulta paremmin, kuin olin odottanut. Isosiskon vaistot myös heräsin useampaan kertaan, vaikka Eetu on aikuinen, osaava ihminen. 

Olin jotenkin todella energinen koko viikonlopun ja mieleni teki vain juoksennella ympäri Musiikkikeskusta kuin nuori varsa(?) Lauantain asuna minulla oli siis Amulet Heart sarjasta Shugo Chara, joka oli asuna hyvin vaaleanpunainen ja täynnä sydämiä ♡o。.(✿ฺ。 ✿ฺ)
Päällä kuitenkin yllättäen hyvin mukava. (─‿‿─)

Yksityiskohtia ja sheivatut kainalot!!!!1111 (kuvannut: Rorune)
Yhden Amulet Spade cossaajan lisäksi muita Shugo Chara cossaajia en nähnyt, vaikka koulupuku versioita yleensä coneissa pyörii. Amulet Heartista kuvan ottaneiden keski-ikä oli myös paljon nuorempi kuin yleensä, mutta otin sen varsin iloisesti vastaan. Ainoa vaan, että salamaa tuli käytettyä noin 80% kuvista, mikä vähän otti sydämestä. (」゚ロ゚)」

Lauantaina oli tarkoitukseni käydä katsomassa sekä "Naisena japanissa", että "Cosplayesiintymisen opas aloittelijoille", mutta jäin suustani kiinni ja missasin molemmat. Niin ja jonotin lippuja sekä konserttiin, että cosplaykilpailuun. Liput on hyvä asia, mutta niistä infoaminen ja jakaminen oli vähän hakusessa. Niin ja miksi ihmiset jonottaa ja parveileen salin ovien edessä hirveässä lössissä vartti ennen ohjelman alkamista, jos sinne on liput? Ihan hullua touhua sanon minä.

Ensin Frostbiten noitatytöt ja nyt cheerleaderit? Feat Rorune. Kuvannut: Fukka 
Sitten se ohjelma, mistä jo aiemmin hehkutin: Diabolous ex Machina: Shin Megami Tensei. Olin ihan pähkinöissä koko luennon ajan, enkä meinannut saada pidettyäni suutani kiinni (anteeksi) Tekee mieli pelata kaikki pelit taas uudestaan läpi (ja pelata loppuun asti ne pari). Luennoitsija kyseli kritiiikkiä edellisen postaukseni kommenteissa ja sieltä sitä löytyy enemmänkin jos jotakuta kiinnostaa? Suurinpiirtein juuri sitä, mitä odotin! Jee MegaTen! Lisää tätä odotellessa. 〜( ̄▽ ̄〜)

Heti luennon jälkeen alkoi Cosplaykilpailu, mistä jouduin lähtemään kesken pois, kun pikkuveli kaipasi rahaa kunniavieraiden nimikirjoitustilaisuuteen. Sieltä sitten kesken kaiken kömmin pois (anteeksi teille joiden ohi tungin). Tulin kuitenkin sisälle vielä katsomaan voittajat enkä usko, että menetin kuitenkaan ihan kauheasti mitään. Juonnosta korkeintaan. Nykyään pelkkä lavakävely ei oikein toimi isommissa tapahtumissa, ellei ole sitten kyse Hall Cosplay kisasta.

Tämän jälkeen oli jokusen tuntia aikaa ja kävimme kuvailemassa vähän MINUA, koska joukkomme oli jo ehtinyt toisiaan kuvata aiemmin. Oih aih Amulet Heart oli ihan älyttömän ihana poseerattava. ─=≡Σ((( つ•̀ω•́)つ   Parempia kuvia saatte sitten, kun pääsen taas käymään Photoshoppini luona toisessa kaupungissa.

Kutsun tätä teosta nimellä: "Taikatytön sulokkuus" (kuvannut: Rorune)
Sitten oli vielä ohjelmassa tuo Animekonsertti, mikä oli taas täyttä kultaa. Tänä vuonna en itkenyt, koska oli niin paljon meikkiä naamassa ettei saanut hahaha. Omalta osaltani livemusiikkia tulee kuunneltua ihan liian harvoin. Ainoa, mikä enemmän häiritsi, oli osa tosi kakoista taustalla pyörivistä amv videoista. Kunnon  konserttia varten tehdyt videot tai vain yksi kuva tai jotain muuta pliis. Niin ja tietysti haluaisin konserttiin enemmn kappaleita, joita myös itse tunnistaisin, mutta en kyllä ala sen takia sen arvoa laskemaan. Niin itsekäs en ole. ( ̄へ ̄)

Konsertin jälkeen minä ja pikkuveljeni jäimme odottelemaan, että Fukka kävisi avustajineen testaamassa lavan sunnuntaita varten. Odotus tuntui tuhottoman pitkältä, koska emme olleet syöneet mitään yli 12 tuntiin. Lopulta tytöt pääsivät pois lukkojen takaa ja pystyimme jatkamaan ruokailulla ja yöpuulle menemisellä.


Sunnuntai olikin sitten jännempi päivä.

Vedin aamulla vastaan hangoitellen Judalin päälleni. Lopulta asu kuitenkin sujahti paikoilleen paljon paremmin kuin luulin, piilaritkaan eivät vammanneet tai kutittaneet YHTÄÄN. What is this?  (°◇°;)

Hetken aikaa tapahtumapaikalla pyörittyämme löysimme tiemme paneeliin "Minä, isä, äiti ja hassu harrastukseni cosplay" Paneeli oli ihan mukavan viihdyttävä, mutta välillä aihe ja yleisön puheenvuorot vähän karkasivat lapasesta. Olisi myös ollut hauska kuulla vähän erilaisista taustoista tulevia ihmisiä. Kyllä siellä istui ja kuunteli, kun väki kovasti halusi kertoa juttujaan.

Muut ryhmämme jäsenet löysivät aikalailla tekemistä tämän jälkeen, mutta itse olin vähän tyhjän päällä. Huomasin kuitenkin ulkona sipsutellessani pienen Magi ryhmän. Roikun hetken Kiden mukana ulisten siitä, kuinka kauhea pingviini olenkaan, kun en uskalla mennä mukaan (kun niillä oli jo toinen Judalkin nyyh). Lopulta otin itseäni niskasta kiinni ja päätin, että "ihan sama nyt menen jos nolaan itseni niin voi kyynel" ja hivuttauduin mukaan. Kannatti ainakin, koska sain vihdoinkin Judalista kuvia muidenkin Magi hahmojen kanssa! (ok vaan Hakuryuun ja Sinbadin, mut enigeis) Kiitos ihanille ihmisille, jotka ottivat minut mukaan ja juttelivat, vaikka olinkin tosi sudden appearance \(@;◇;@)/

Joskus olen vähän pingviini
Niin ja Maiju meni aiemmin aamusta sanomaan jotain Judal-olennosta. Sen innoittamana vedin saruelit hartioille ja hipsin ympäriinsä kiusaten muita Magi cossaajia. Tulipa siitä pari videotakin kuvattua. Itsehän en itseäni nähnyt vasta kuin sunnuntai-yönä valokuvasta ja voi että meinasin tukehtua omaan sylkeeni. Osuvin adjektiivi oli "sairasta" 

Pahoitteluni kaikille, jotka joutuivat tuon olennon näkemään. °˖✧◝(⁰▿⁰)◜✧˖°

Omistettu Maijulle ja niille muille Magi cossaajille (kuvasi: Kide)
En ole vielä saanut shootissa otettuja kuvia, joten Judalista saatte tyytyä näihin pariin hyvin edustavaan valokuvaan, mitä kaverit sattui minusta sivussa ottamaan. ∩(︶▽︶)∩

Sitten kävi matkamme esityskilpailuun. Mikään esityksistä ei onneksi ollut mikään pohjanoteeraus ja kaikki poikkesivat toisistaan mukavasti! Fukka lähetteli vielä takahuoneesta ulisevan angstiviestin ja jouduimme vähän tsemppaamaan häntä hahaha  (´∀`)
Eli voitto meni oikeaan osoitteeseen kylläh! Itse olin tosi iloinen ja tyytyväinen, koska minua jäi hirveästi kaivertamaan ettei Fukkaa valittu Desussa Hall Cosplay kisaan, mutta nyt tuokin vääryys on korjattu!
Olisin vielä lopullisesa kolmikosta vaihtanut kolmannen ja toisen sijoituksen paikkoja, koska Card Captor Sakuroiden esitys oli pituudestaan ja pienestä hapuilustaan huolimatta todella soma ja hieno.

Ja erikseen pitää mainita juonto. Narudossun upea improviointikyky yllättävissä kysymyksissä oli todella upeaa seurattavaa ja varsinkin, kun se tehtiin niin hauskasti ja luontevasti. Niin ja osa kunniasta menee tietenkin myös Musiikkikeskuksen Hengelle (eli valo/ääni miehelle). Nauroin itseni ihan tärviölle tuon väliaikaohjelman aikana.  ヽ(;▽;)ノ

Ennen strippausta piti kuitenkin kuvata Judal kera upeiden kenkien ja käsilaukun. Kuvasi: Rorune

Tämän jälkeen lähdimme vaihtamaan vaattteet, jotta pääsisimme joskus syömään ja ajamaan kohti tällä kertaa ei niin kaukaista pohjoista. Tuohon aikaan pukuhuoneet olivat jo ihan kauheassa kunnossa ja teki mieli taas perustaa joku natsileiri kunnon con-etiketistä. Mjaa.

Kahdeksan tuntia Judalin rannerenkaita luo tämän
JA eipä tämä tähän lopu. Yukimuussi kuvasi viikonloppuna con-videota ja pyysi minua mukaan, joten minähän tungin siihen. Ja vieläpä molempina päivinä!

LAUANTAI

SUNNUNTAI

Hämmennyin nähdessäni varsinkin tuon videon, jossa hypin Judalina, koska näytän mielestäni ihan hirvittävän hyvältä. Jestas vieköön! Tulipa hyvä olo! (ja ainiin siellä on myös tanssiva judal-olento hahah kannattaa katsoa voitte nähdä siitä sitten painajaisia) (◡‿◡✿)


Itselläni con meni hyvin, koska olin hyvällä tuulella, näin kauan odottamani luennon ja sain tavata hyviä ihmisiä. Con itsessään ei nyt mikään kovin kummoinen kuitenkaan ollut ja kuulemani perusteella järjestämisissä on taas oltu vähän metsässä. Näin siis tällä kertaa.

(Läjä Desun kuvia tulee lähiaikoina, kun pääsin niitä photarilla vihdoin ronkkimaan)

- Woodi

2 kommenttia: