tiistai 1. lokakuuta 2013

Venomanian Kawaii Onna

Moikkelista vaan!


Koulu on taas ihan saatanasta (08:00 - 19:00 päiviä anyone?) joten cosplay on pienellä katkolla omassa elämässäni. Ensi viikon jälkeen pitäisi helpottaa, joten silloin voisi Chibin asun tekeminen alkaa.  (ω;)

Sen sijaan Traconin kuvat ja videot ovat saapuneet, joten voisin spämmätä teitä vähän vielä tuolla Vocaloid esityksellä! Tiedän, että myös Fukka jo omassa blogissaan siitä jutusteli, mutta ihan sama. Yritän laittaa vähän jotain uusia juttuja ym. meidän bitchien näkökulmasta ja näin.

Ollaan niin hitsin nättejä jestas sentään. Kuvaaja: Konsta Väänänen
Itse Gumin tekemisestä oon jo höpissy ja olen iloinen siitä, ettei lopullinen asu hirveästi ollut esiintymisen tiellä. Valmiin asun kanssa ei ennen lavalle menoa esitystä ehditty kertaakaan testata, kun itse olin Rovanimellä ja loput jengistä Oulussa viimeisellä viikolla. Tästä syystä myös viimeinen kunnon harjoitus koko porukalla pidettiin noin viikkoa ennen itse Traconia, mikä vähän haittasi esitystä. Lavaharjoitusten pitäminen olisi siis ollut aika jees.

Iso huoli itselläni asun puolesta esityksen kannalla oli kaulassa oleva nauha. Nauhaa ei voinut laittaa niin tiukalle, kuin olisi halunnut, koska venytyksessä se olisi katkaissut hapensaannin ja olisin tukehtunut keskelle lavaa.  ( ´△`)   Nauhassa kiinni oleva ruusu veti pakosta nauhaa kireälle, mutta iskin ruusun ennen esitystä ihoteipillä kiinni kaulaan. Lopulta nauha oli ihan siedettävällä kireydellä ja pystyin keskittymään muuhunkin kuin hapen saamiseen.

Omalta osaltani päädyin tähän mukaan kun pari ryhmän jäsentä miettivät tätä ryhmää ja itse taisin huutaa, että "eikö siinä ole se vihreähiuksinen Gumi mä voin olla se!!" jolloin kohtaloni oli sinetöity.

Kuvaaja: Tapio Matikainen
Kaiton puuttuminen ja taustanauhan 3 minuutin aikaraja tuottivat ensin vähän vaikeuksia, mutta lopulta ne kumosivat sopivasti toisensa. Leikkasimme biisistä kaikki Kaitoa käsittelevät pätkät pois ja tadaa nauha oli tasan 3 minuuttia ja 4 sekuntia pitkä. 

Uusi juonikuvio syntyi aika nopsakasti. Fukka kuitenkin halusi kovasti kuolla lavalla ja me tappaa hänet. Gumi nyt on videolla muutenkin spesiaaliasemassa, joten sain suuren kunnian olla ensimmäinen lumouksesta heräävä sankaritar!  (^▽^)


En muista, mistä nauhojen käyttämisen idea oikein tuli, mutta väliäkö sillä. Ne toimivat hyvin kehon jatkeena tanssipätkissä ja loivat sitä paljon kaivattua symboliikkaa, kun yritimme vääntää sanomaa rautalangasta. Pitkään harjoittelimme ilman nauhoja ja sitten kaikenmaailman jämäkankaista tehdyillä nauhoilla. Nauhan väristä oli pitkään erimielisyyksiä.

Kuvaaja: Konsta Väänänen

Omat lähtökohtani olivat, että olen muinoin käynyt jossain tanssikerhoissa ja pari kertaa näytellyt ala-asteen näytelmissä. Tällainen tanssin ja näyttelyn sekoittaminen oli itselleni ihan uutta ja ihmeellistä. Kaiken lisäksi olin joskus luvannut itselleni, että en ikinä menisi esiintymään esityksellä, mitä saisin myöhemmin katsoa häpeillen. (・◇・)

Omalta osaltani isoksi ongelmaksi nousi myös se, että vaikka oleilin ison osan kesästä Oulun seudulla, olin edelleen SEUDULLA, enkä itse Oulussa. Jos kaipailin Ouluun edestakainen matka kestäisi kaksi tuntia ja maksaisi 17 euroa. Rahaa paloi ehkä vähän liikaa, kun jotkin asiat olisi voinut tehdä kolmen päivän sijasta yhden päivän aikana. ( ;´Д`)

Ihana haaremi. Kuvaaja: Ninni Vidgren
Itse pidin esityksestä siinä mielessä, että se sisälsi jonkin verran tuttua ja turvallista tanssia, mutta myös tarinan ja näyttelemistä. Sekä vähän aikuisempi teema, jota ei hirveästi tappamisen ja satunnaisten yaoipusujen lisäksi ole Suomessa pyörinyt.

Lopullisessa esityksessä noiden videoiden perusteella voin sanoa, että voi hyvä luoja kuinka jäykkä mun oma liikkuminen on. Selittynee jännityksellä ja sillä, että menin todella paljon lihasmuistin varassa. Plus yhteistansseissa ajoitukset ei menneet ihan kohdilleen kaikilla. Kokonaisuutena esitys kuitenkin meni mielestäni hyvin, eikä kukaan kaatunut tai mennyt ihan mihinkään valokeilan tavoittamattomiin! Ainiin ja lava ei kaatunut woot woot (◕‿◕✿)


*Wink wonk* Tarkkasilmäinen saattoi huomata, että Gumi hengaili enemmän selkä-vasten-rintakehää muodostelmassa Gakupon kanssa kuin muut tyttelit. Tällä halusimme vähän symbolisoida Gumin spesiaalia roolia, ettei tämä olisi niin kova öhköhhimon kohde vaan siinä olisi sitä lapsuudenystävä taustaa uguu. Jee jee symboliikan viljelyä. (◕ヮ◕)*:・゚*:・゚

Itse pidin kovasti tilanteesta, missä pääsin repimään muiden tyttöjen nauhoja irti heistä mahdollisimman dramaattisesti. Niin ja kuristuskohtaus oli myös kiva ja näyttää videolla todella hyvältä, hahaha.

Eipä tuosta taida muuta erikoista sanottavaa olla.

Tässäpä kaksi eri videota, joilta esitys löytyy.Seuraavassa päivityksessä ehkä lisää tulevista cosseista. Kunhan tästä tekemisen määrästä vähän päästäisiin

Jiihaa!

- Woodi

1 kommentti:

  1. Ei hemmetti kun repesin tuolle "oletus-todellisuus"-kuvalle 8D
    -Rorune

    VastaaPoista