sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kylmää Kyytiä

Tammikuu saapui ja cosplayn blogosfääri alkaa elpyä. 

Nyt kun Frostbiteen on about kuukausi aikaa ajattelin, että olisi ihan asiallista päivittää. Yukiconiin en ole tosiaan menossa, mutta eiköhän kolme päivää Lahdessa ole riittävästi menoa etelään tälle talvelle.

Noin kaksi viikkoa sitten seikkailimme porukalla Rovaniemelle ja päätimme hiukan shootata talvisissa maisemissa. (´´)*:・゚
How moe is this. Kuvasi: Kangaskasa

 En tästä reissusta erikoisemmin kertoile, kun Fukka jo tästä kaiken oleellisen kirjoitti. Kylmä oli ja naapurit toivottavasti vielä nukkumassa, kun heidän pihoillaan juokselimme.

Kuvasi: Kide

                   

Nämä kaksi yllä olevaa stalkkaus-kuvaa on pakko laittaa vierekkäin. Ihme kun en iskenyt niitä yhdeksi kuvaksi. Ehkä jaksan joku päivä.
Loput kuvat ehkä joskus *wink wonk*

Mutta kun Frostista on kyse niin sinne on tulossa näillä näkymin ainakin kaksi asua. Teen vielä ehkä yhden jos aikataulut antavat periksi. Vieläkään en uskalla luvata itselleni saati kenellekkään muulle yhtään mitään. ( ̄ー ̄)

Rei Ryugazaki - Free!
Vilahdus raglan-hihaa ja printtiä!
Jos jollekkulle on jäänyt jotenkin ihmeen kaupalla epäselväksi, niin olet tekemssä Reitä Frostbiteen ihanan ihanaa ryhmäämme varten. (●´□`)♡  Asu on tällä hetkellä hyvällä mallilla ja isointa päänvaivaa aiheuttavat nuo vaaleanpunaiset hihat. Oikeaa väriä kun en meinaa löytää yhtään mistään. 

En ole ikinä ennen tätä asua tehnyt raglan-hihoja, mutta pääsipähän sitäkin kokeilemaan. Oikeilla kaavoilla asia onnistui mielestäni tosi hyvin. Mielelläni tekisin näitä vaikka lisää.

Laatukuvat osa 29573
Paita on vähän lyhyen näköinen, koska sen pitää kivasti käsiä nostaessa nousta niin korkealle, että maha näkyy. Auteettisuuden nimeen! 

UUH AAH kuuminta hottia
Minulla ei ollut minkäänmoista inspiraatiota alkaa tekemään punaisia housuja itse ja kun Seppälässä sellaiset kävelivät vastaan -50% niin kyllä ne mukaan lähtivät (vyö on pikkuveljen ylijäämiä). Paidan valkoiseen ostin ihan himopaksua kangasta, koska siellä alla ei tuon mahan esittelyn takia voi pitää aluupaitaa. Vain toppia bindin kanssa. Siispä minimoin kaiken mahdollisen läpinäkyvyyden. 

Kuvassa näkyy myös sininen peruukki, minkä tässä joku päivä oletettavasti nopeasti teurastan oikeaan muotoonsa. Kenkiä ei videossa näy joten jalkaani vedän oletettavasti wanhat kunnon maiharit.

Kunhan saan tuon vaaleanpunaisen kankaan niin voin jatkaa asua eteenpäin. Tai kun saamme ryhmän kanssa päätettyä noiden paitojen kuvioinnin printtauksestaa. 

Kökköversio teidän iloksenne
Tässä tämmöinen miniversio tuosta printtikuvasta, mitä olen Photarilla jyystänyt. Oikeasti paljon isompi ja oletettavasti tulen vielä muokkaamaan erinäisiä juttuja, mitkä meni vahingossa päin honkea. Toivotaan, että millä tahansa tekniikalla tuo siihen paitaan isketäänkin, niin se näyttäisi hyvältä.

Näillä mennään! (◕‿◕✿)

- Woodi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti