perjantai 31. tammikuuta 2014

Perhosia Mahassa eikun Hihassa

Hei vaan!

Frosti saapuu vääjäämättä ja voin iloisesti kertoa Rein olevan valmis lähtöön ^▽^ Asu kuitenkin tuli ryhmään niin päätin sen jyystää ensin pois alta ja sitten vasta tuskailla Cielon kanssa (no en minä sitä ihan huomiotta ole jättänyt mutta silti) Tähän päivitykseen heittelen jotain kuvasia Rein tekemisestä ja sarjiksia ihan samaisesta aiheesta, koska luentojen aikana niitä on hyvä riipustella.

 

Näin vierekkäin nuo sivut näyttävät todella herpa derpeiltä, kun lehtiössä niiden välissä on useampi sivu. Rein peruukki tosiaan tuotti vähän omituisia lopputuloksia ensimmäisellä muokkaus-kerralla, mutta onhan noita peruukkeja aiemminkin kahteen kertaan muokattu. Mietin johtuiko syy vain useamman kuukauden tauosta, vai oliko se vain hetken sekoaminen. (」゚ペ)」

Valokuvatodisteita
Etsin sopivanlaista kangasta Rein paidan hihoihin ja meinasin jo menettää toivon, koska se kankaan väri vain on todella käsittämätön, jos noita reffiuvia jaksaa tuijotella yhtään pidenpään. Löysin kuitenkin kangastukusta sellaista kangasta, joka oli kaikista vaihtoehdoista se vähiten huono. Malttamattomana en kuitenkaan kestänyt tilata näytepalaa vaan iskin heti metrin tulemaan postissa. Saapunut kangas oli kuitenkin tsiljoonasti tummempaa kuin olin odottanut kuvan perusteella. Tuskailin yhden vuorokauden ja lopulta päätin, että tämä tyttöhän ei mitään uutta kangasta enää osta ja lähdin sen sijaan markettiin siivous-osastolle.


ENNEN - JÄLKEEN
Näin ensimmäistä kertaa elämässäni vaalensin kangasta. Väri ei ole edelleenkään ihan 100% täydellinen omaan silmääni (tosin se värikin vaihtelee reffikuvasta rippuen), mutta tuli siitä sen verran nätti ja hyvä, että siihen tyydyin. Kangas on flanellia ja siihen keltaisten perhosten painaminen oli taas uusi kokemus (en suosittele), mutta olosuhteiden ollessa mitä ovat niin en aio nipottaa. Saaterin hienot hihat kyllä nyt ovat ja sillä sipuli. (◡✿)

Rein takkisesta löytyy vain yksi hihamerkki ja luennoilla minun on pakko saada tehdä jotain käsilläni. Päätin siis kirjailla kyseisen kuvion käsin, koska voin. Oli kivaaa (◕✿)

Oon tämmönen itserakas kakkapää
 Takin kankaaksi ostin farkkua, joka näinollen ei ollut aivan 100% pikimustaa, koska Rein takkia tuijotellessani huomasin että jaa jaa tämä on tämmöinen tosi tosi tumman harmaa eikä musta (resorit ovat pikimustat). Muilla ryhmäni jäsenillä tulee olemaa college-takit joten olen jälleen aina ja ikuisesti jengin ernu. Sitten vaan ompelin hmm jännää. En jaksanut tehdä vuorta, joten saumat ja taskut saattaa vilkkua aika rumasti, hubs. (゜◇゜)
Farkkutakki, missä on vaaleanpunaiset flanellihihat perhosilla
Tuo takki on kyllä coolein kaikista, mitä olen ikinä tehnyt. Kyllä nyt kaikki ovat kateellisia, jotka minua vastaan kävelevät *゚*。٩(・ิ๑)۶*゚*。

Rein lasit vielä kuivuvat maalaamisesta tunnin ajan ja piilareita en vain ole jaksanut kokeilla, mutta luotan niiden hyvyyteen haha. Paita taas on toisessa kaupungissa painettavana eli sen tulevaisuus ei ole enää omissa käsissäni. Nyt pitäisi alkaa tekemään Cieloa oikein urakalla. Saa nähdä miten saan seuraavat viikot aikataulutettua cosplayn ja muun elämän välillä. Jännättää!


PS. Alkaako kukaan muu olla kypsä bloggerin tapaan kusea JPG-kuvat?

- Woodi

1 kommentti: