perjantai 30. toukokuuta 2014

Avoimesti Sekaisin Päästäni

Hei vaan~

Lahdessa pitäisi viikon päästä jo olla, toivottavasti tutimassa. Näillä näkymin porukkamme ei ole perjantaina kovin aikaisin paikalla, jonka takia emme tule ehkä ollenkaan käymään Sibellä. Ikävää, mutta asialle ei oikein voi mitään. Conitetaan sitten lauantaina ja sunnuntaina senkin edestä! (/^▽^)/

En ole edelleenkään hirveästi tehnyt mitään uutta cosplayn puolella, mutta ehkä se tästä lähtee rullaamaan. Koulu, työt ja erinäiset uudet aikaavievät ihmissuhteet ovat vieneet tunteja ja voimia aika urakalla, mutta nyt koulujutut on tehty ja suurinosa ihmisistä muuttanut pois Rovaniemeltä, joten voin erakoitua tekemään asuja (tulen oletettavasti hulluksi)

Desun lauantaille olen ulkoiluttamassa käärmettä eikusiis kierrättämässä Sphintusta ja suunnitelmissa olisi tehdä herran sauva ja piippu propeiksi. Sauva on kohtuullisen hyvässä vaiheessa ja piipun nyt luulisi rykäisevän aika helposti.

Kuva Cosplay Tour Europe:n Facebook sivuilta (toivottavasti eivät pahastu)
Sain myös vihdoin varmistuksen Cosvisionin cosplay vastaavalta, että tosiaan sijoituin Hall Cosplay-kisassa kolmanneksi! Woop woop! Siihen nähden, ettei Sphintuksella kisaaminen ollut omissa suunnitelmissani ollenkaan niin jee kivaa fiilishän tuosta tulee  (◡✿)

Jos tulee lämmintä, saatan vedellä välillä conissa pelkästään hahmon aluulirpakkeessa. Ja jos jaksan maalata itseäni niin paljon. We'll see.


Sunnuntaille onkin sitten taas niitä BL-mangoja. Tästä pitää tehdä joku perinne Desuun.

Vanha kunnon muistutuskuva. Sarja oli siis Konya mo Nemurenai
Sain venkoiltua Rorunen itselleni pariksi tähän cossaamaan Gorouta, koska oletin hänen tällä hetkellä kiireisenä ihmisenä olevan hyvinkin kiinnostunut kohtuullisen yksinkertaisten asujen tekemisestä.

Verdeen valmiina ovat pöksyt ja kengät. Kengistä jouduin nyhtämään irti pienet rusetit, mikä jätti jälkeensä reiät, mutta peitän ne jollain asuun sopivalla asialla kuten vaikkapa jollakin liimattavalla helmenpuolikkaalla, kun noit helmiä löytyy korviksistakin. Peruukki kaipaa pientä trimmausta ja yhdenmoiset korvikset olen jo tehnyt. Katsotaan tyydynkö niihin vai teenkö uusin.

Siis uguu

Nää on taas näitä Woodi Ottaa Vapauksia osa 685009. Verden korviksien helmet ovat mm. pienempiä kuin nuo mitä itse olen venkoillut, mutta kun minä pääsen leikkimään korujen kanssa niin käy just näin. Pitänee stailata peruukki ja laittaa piilarit päähän ja katsoa, miltä korvikset sitten näyttävät. Kaikki on aina niin suhteellista. ╮(─▽─)╭

Verden lanteilla roikkuva koru on tuossa ylempänä olevassa kuvassa hopeinen, mutta itse olen aina mieltänyt sen kultaisena. Myös yhdessä toisessa hahmosta löytyvässä värikuvassa kyseinen killutin on kultainen.

No ny se on kultanen
Teen oletettavasti siitä kultaisen, koska pidän siitä enemmän ottaen huomioon asun muun värimaailman. Vitsi kun näitä värikuvia on taas niin paljon ja ovat niin yhdenmukaisia arg arg kiitti vaan.

Pöksyt
Animeconista ja muista jutuista väki jaksaa lukea ehkä paremmin sitten Desun jälkeen, mutta tähän loppuun vielä yksi juttu. Graafisen suunnittelun kurssin lisäksi änkesin cosplayn aiheena myös video- ja elokuvailmaisun kurssille. Halusin lopputyötäni varten kuvata cosplay-asujen pukemista ja äänittää harrastuksesta kertomista, minkä sitten liitin videon taustaääneksi. Työskentely tapahtui Adobe Premier ohjelmalla, vaikka olen henk koht enemmän tuttavallinen iMovie ohjelman kansssa. Premier oli kuitenkin yllättävän kätevä ja videosta tuli kuin tulikin hieno.

Kritiikki-tilaisuudessa sain kiitosta useastakin asiasta ja ihmiset oikeasti jaksoivat katsoa näinkin pitkän videon kokonaan ilman erityisempää levottomuutta. Toivottavasti tästä irtoaa jotakin myös cosplayta harrastaville henkilöille!


Kesä tulee ja kaikki on loistavasti!

- Woodi

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva video :3 On kiva kuunnella höpötystä samalla kun näkee sen prosessin, mikä joskus on puvun päälle pukeminen!

  P.s. Saitko mitään tietoa palkinnoista? Meille tuomari sanoi, että ne toimitetaan jälkeenpäin, mutta eihän ne mitään yhteystietoja ottaneet ylös. Laitoin sähköpostia tuolle cosplay-vastaavalla, vielä ei ainakaan ole kuulunut.. Joku lippulappunenkin olisi kiva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä ne keräsi puhelinnumerot ja osoitteet, mutta eivät ole näemmä mitenkään näitä hyödyntäneet. Itse lähetin kans cosplay-vastaavalle viestiä ja tuli tossa pari päivää sitten tosiaan varmistus, että olen sijoittunut. Ja kyseli sitten, että olenko tulossa Desuun että siellä voisi palkinnon antaa (eivät jaksa lähettää?) Myös sen hall kisan voittaja on lähetelly mulle viestejä ja kyselly olenko kuullut mistään mitään, kun hänenkään s-posteihin ei ole vastattu mitään. Vähän jumi jumi touhua kyl <_<

   Poista
 2. Hyvä woodi! Whoot Whoot! Kolmas sija!

  VastaaPoista
 3. Ooooh Konya mo Nemurenai on ihana manga *u* (ja tuo hahmo on ihana xD )
  Toivottavasti törmätään lauantaina tai edes sunnuntaina ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh ihanaa, että joku tietää tuon mangan! : D Jaa joo toivottavasti törmäillään~!

   Poista