torstai 7. elokuuta 2014

Laine Laulaa, Aalto Soittaa

Hihii~

Huomenna on Anime Seminaarin ensimmäinen päivä. Paikalla ei ole mitään kovin erikoista, mutta menemme silti käymään siellä ainakin jonkinlaisella kokoonpanolla. Minulla ja Rorunella on ainakin tarkoitus ottaa molempina päivinä toisistamme kuvia kirjaston läheisyydessä.

Viime viikonloppuna kävimme Oulussa riehumassa ja ottamassa kuvia. Kuvia otettiin merenrannalla, pusikossa ja vähän keskustassakin. Itse tuskailin tosi pitkään, minkä asun laittaisin päälle, mutta merenranta houkutteli niin kovasti että päätin laittaa Mizunon.

"Ai eiks niitä puristeta ja väännetä tälleen?"
Mizunosta on kyllä kuvia Desuconista vuodelta 2012, johon asun tein. Päätin kuitenkin, että no mikäs siinä pääsee tämäkin asu eläkkeelle shootin jälkeen. Ompelullisesti asu ei edusta mitään kykyjeni terävintä kärkeä (tai lähinnä kangasvalinnat), mutta peruukkiin olen edelleen tyytyväinen. Se on ottanut paljon lämää ajan kanssa, mutta koska siinä on niin pirusti lakkaa niin se ei ole ollut moksiskaan ( ・◇・)

Aamulla koetin laittaa taas piilolinssejä silmiini. Kyllähän ne menivät, mutta jomottivat jälleen siihen malliin että otin pois. Pitänee kysyä optikolta, että mistäs nyt kiikastaa.

Kun olin saanut vedettyä asuni loputkin osat päälle, hypimme rantaan ja puskaan.

Möyh. Kaikki kuvasi: Rorune


Paikalla oli myös aimo annos lainelautailijoita, joita piti shoppailla pois. Tuuli kävi hyvin navakasti ja kravaattini käyttäytyi sen mukaisesti. Monessa kuvassa kraka viuhuu ihan missä lystää, vaikka se onneksi aika harvoin naaman eteen lensikin. Leveän "alapään" omaavana se ottaa todella herkästi tuulta alleen.

kraka COULD YOU NOT??
Puskaseikkailua
Rannan lisäksi hypimme läheisessä metsässä sekä ajoimme itsemme keskustaan. Olimme aika hyvää ensisoittoa huomenna olevalle Anime Seminaarille. Tietävätpähän, mitä on tulossa!

 Hhhööö? Kuvasi: Rorune

Kuvasi: Rorune
Keskustassa olennaisena kuvauspaikkana oli erään kaupunginosan suihkulähde (no ei se yl mitään suihkuta mut silti), jossa otimme aika pitkään kuvia. Minä ja Rorune myös heitimme sukat ja kengät mäkeen ja kastelimme jalkojalle vedessä. Itse myös kahlasin ja muutenkin läträsin, koska vesi on jees. Siinä pyöriessämme emme kyllä tainneet saada kommentteja, paljon katseita kyllä. Läheisestä alikulusta löytyi myös nuottiasioista (joiden luona meidän on ollut tarkoitus kuvata ties kuinka monta kertaa), jotka sopivat hyvin Mizunon hahmoon nähden.

Lits läts. Kaikki kuvasi: Fukka




Jjjeeeee crossovah! kuvasi: Fukka
No nyt Mizunosta on ainakin kuvia ja vieläpä vaihtelevissa maisemissa. Itse pääsin shootin aikana myös kuvailemaan ja olin hyvin tyytyväinen Fukkasta ottamiini Naruto kuviin. En tiedä sattuiko vain niin sairaan hyvä valo vai osaanko oikeasti ehkä jotain, mutta kuvista tuli mielestäni todella kivoja. Piu~

Hisseilyä. Kide juoksi portaissa.
Silkka pelkkä shootti oli kiva vetää vaihteeksi, kun semmoistakaan ei ole pitkään aikaan vedetty. Pitänee vielä Seminaarin lisäksi yrittää ängetä niitä aikatauluun, jos vain mahdollista. Rovaniemellä voisin myös lahjoa jonkun kuvaamaan minua mm. metallitavaran kaatopaikalla.

Ja huomenna kirjastolle seminaariin, woop woop! (´∀`)
(ps. sanokaa hep jos tunnistatte otsikon)

- Woodi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti