torstai 12. marraskuuta 2015

Syksy ja Valinnanvaikeus

Moi moi!

Syksy on saanut minutkin vaipumaan tietynsortin horrokseen. Alkusyksystä kävimme kuvaamassa asuja, mutta ei jotenkin inspannut mitään merkintää siitä tehdä? Voin sitten muokatuista kuvista tehdä postauksen haha.

Lauantaina 14.11, kun koko muu skene on joko Helsingissä tai katsoo Hesan tapahtumia somessa, on Kemin suuressa ihmemaassa Kitacon 2015. Juuri sopivaan vuodenaikaan ja kuukauteen kyllä omasta mielestäni! Pahin coni-puutos ja cosplay-puutos iskee juurikin nyt niin on kiva päästä vähän coneilemaan, vaikkakin vähän pienessä mittakaavassa. Kitacon on kyllä aina ollut semmoinen soma ja pieni coni. Jee!

Kitan asu on vielä yksi suuri kysymysmerkki, koska mikään asu ei tunnu JUST siltä, että sen haluaisi JUST Kitaan vetää. Vaikka asuja on näinkin paljon kuin minulla on... oi voi.

Top 8: Mona (ilman sauvaa), Thief, Rikuo, Sophie, Rei, Judal, Cielo ja Krevitär
Aaa. Haluaisin jonkun edustavan puvun, joka olisi myös mukava päällä ja lämmin. Vain ehkä kaksi näistä asuista ovat mukavia ja lämpimiä, mutta eivät yksinään ole erityisen edustavia. Muissa vilkkuu mahoja ja jalkoja, tai niihin liittyy muuten ärsyttävää maskeeraamista. EN. TIEDÄ. Päätän yön aikana. Ehdotuksiakin saa toki heitellä.

Kitacon päättääkin sopivasti tämän vuoden conikauden. Olisin kovasti halunnut tehdä Kitaconiin uuden puvun ja minulla olikin aloitettuna jo yksi mutta... aikataulut meni niin tukkoon kaikenlaista pikkuhommaa ja säätöä, että päätin suosiolla jättää asun tekemättä. Asu olisi ollut Mettaton EX internetin peliyhteisöä kuohuttaneesta pelistä Undertale. Haluan cossata pelistä useampaakin hahmoa, mutta Mettaton olisi ollut ainoa, jonka tässä lyhyellä aikataululla olisi voinut edes saada valmiiksi.

Tämä gif kuvastanee hahmoa parhaiten

APUA
Mutta niin, Mettaton nähdään sitten jossain myöhemmässä tapahtumassa ja mieluiten sellaisessa, johon se lähdemateriaalinsa puolesta sopii hyvin. Ehkä Popcult Helsinkiin? Sinne tosin mieleni tekevi tehdä eräs toinen hahmo, johon tosin tarvittaisiin enemmän aikaa...

AaaaaAAaaAAAAaaaaaaAAAaaa

Desucon Frostbite tulee myös tammikuussa ja sinne on lyöty lukkoon ainakin yksi hahmo. Toiselle päivälle on ehkä tulossa jotain ryhmää, mutta ei mitään tieto missä tilanteessa tämän suunnittelu edes on. Mutta toiselle päivälle olemme Rorunen kanssa pareilemassa vanhojen asujen parissa.

Fiona Belli

Fionaa cossasin jo tosiaan vuonna 2009 Animeconissa ja asut laitettiin uudelleen vuonna 2011 Animeconiin. Koko asu menee uusiksi, koska vanhassa ei ole mitään niin hienosti tehty, että olisin siihen täysin tyytyväinen. On kuitenkin tosi kiva päästä tekemään taas jo kerran tehtyä asua, jolloin pääsee näkemään oman kehityksen ihan uudella tavalla!

Hameeseen on kangas löytynyt ja sain juuri vanhan paita-asian käsiini. Tätä mallaillen ja tuhoten aion saada aikaan uudet, paremmin istuvat kaavat uudelle paidalle. Jännättää! Olisin melkein halunnut alkaa opettelemaan pitsinnypläystä tuota paidan kuviointia varten, mutta päätin olla olematta hullu ja näpertää jotain muuta hienoa. Kirjomista ja aplikointia pääsen myös puuhastelemaan. Oaah!

Ei tässä kai muuta. Vähän tulevaisuuden päristelyä ja muuta pohdintaa siis. Kitasta tulee raporttia ja SM-kisat meinataan katsoa heti Kemistä saapumisen jälkeen! Jesh!

- Woodi

1 kommentti:

  1. Vaikka Judal ei oo lämmin, ehdotan Judalia, koska Judal <3 Tai sitten toi eka noita pimu. En tiedä mikä se on mutta näyttää söpöltä : D

    VastaaPoista