tiistai 29. joulukuuta 2015

Siis niin se Kitacon 2015

Terve!

Kitacon oli tosiaan tuota noin 14.11 ja minun päivitykseni siitä on vain venynyt ja venynyt ja venynyt. Mutta hyvistä syistä!! Esim siksi, että viimeiset kaksi kuukautta on ollut ihan hysteerisiä oman koulunkäynnin ja nyt viimeisen kuukauden aikana myös cosplayn takia. Tänään kuitenkin päätin, että ehkä voin ottaa pari tuntia taukoa ja esim päivittää blogia, wautsi!

Kitacon tosiaan oli ja muistikuvani siitä tässä vaiheessa jo melko hatarat, mutta yritetään vähän fiilistellä.

Huonosti nukutun yön (seurasin uutisia koko yön) jälkeen meikit naamaan ja kohti Kemiä! Päätin laittaa noitatyttö Monan, koska asu on mukava ja siinä ei ole mitään överejä tai vaikeita osia tai meikkejä. Kaiken voi melkein surutta vain survoa kassiin ja lähteä matkaan.

Mona + rillit koska piilarit ei alkanu mua ja halusin nähdä asioita
Neljän henkilön voimin autolla matkaa teimme ja paikalle päästyämme pääsimme heti Fukkan kanssa tuomarihommiin. Paikalla oli jo saapuessamme kolmas tuomari Chiina ja meillä oli ihan oikea oma tila tuomaroinnille. Ja tärkeät lehtiöt mihin tehdä muistiinpanoja ja merkintöjä. Hui kuinka virallista. Olin siis ensimmäistä kertaa tuomaroimassa kisaa ja se oli oikein mukavaa! Aika hurahti hyvin ja oli hienoa päästä keskustelemaan ihmisten kanssa heidän puvuistaan. Yritimme käydä myös vähän skouttaamassa ihmisiä mukaan käytäviltä Hall Cosplay-tyyliin, vaikka se ei hirveästi kantanutkaan hedelmää. Kisaajia oli kuitenkin hyvä määrä!

Muuten aika meni green roomissa syöden, salissa istuen ja myyntipöytiä/taidekujaa tsekkaillen (löysin ilmaisia undertale-tarroja!!! kiitos siitä!!!). Rakennus oli tavallisen tapaansa ahdas ja vähän (paljon) sokkeiloinen, mutta jotenkin siellä lopulta pärjättiin. Jo perinteeksi muodostunut Kitaconin meidokahvilakin tsekattiin. Hirveä hätä ja kiire tuntui heillä olevan, oi voi.

KEKSIÄÄ green rooms feat Fukka
Cosplay-kisaa oli mukava katsoa, vaikka asut olikin nähnyt jo etukäteen läheltä! Itseä jäi vähän harmittamaan oma osuuteni palkintojenjaossa, mutta onpahan kokemusta ja seuraavalla kerralla sulavammin (jos seuraavaa kertaa on haha)! Asiat saatiin kuitenkin sanottua ja selitettyä ja asiat pakettiin, joten kaikki hyvin.

Kisan jälkeen katsoimme vielä katumuotinäytöksen ja Bluffin toisen esiintymisen. Katumuotinäytös oli vähän aiempia vuosia pliisumpi omaan makuuni (tai aiemmin se on kai ollut lolita-muotinäytös), mutta nättejä mekkoja oli silti! Ja Bluffia oli upeaa katsoa! Jee jee!!

Kasalle rakkautta Japaniin! Ja kuva yös siksi, että koko kööri ja meidän asut näkyy!
Kuvasi: Kyuu Eturautti
 Illaksi ajelimme Ouluun porukalla katselemaan aiemmin päivällä käytyjä Cosplayn SM-kisoja. Olimme vältelleet mahdollisia spoilereita koko päivän ja ainakin itse onnistuin tässä! Niitä siinä sitten katsottiin yhdessä ja oli kivaa! Myöhemmin sain kuulla myös, että äitini ja jopa isovanhempani olivat katsoneet kyseisiä kisoja (koska "tää on nyt sitä, mitä emma harrastaa" kuulemma) Jännittävää. Hyvin jännittävää.

No mutta, semmoinen viikonloppu!

Päivitän semmoisen 'Jee vuosi 2015' päivityksen varmaan... heti huomenna? :,D Koska tämä päivittäminen on näin jäänyt. Ja sitten heti vuoden alussa vähän tulevasta Frostista ja pitäisi kai jotain siitä Traconiin valmistuneesta Cecil-asustakin löpistä? Voi että, milloin sieluni saa rauhan? (vastaus: tammikuun 20 päivä kun gradu-seminaari on ohi)

Loppuun Kemissä otettu teinipeilikuva:- Woodi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti