torstai 31. joulukuuta 2015

Kasaan Sumplittu 2015

Hei vaan!

Nyt tulee se lupaamani päivitys, jossa rullaan vuosi 2015 nättiin nippuun ja pohdin sitä ja tulevaisuutta. Kuinka jännittävää!

Vuotta 2015 kuvastaa omalta osaltani aika hyvin kiire ja asioiden sumpliminen. Kiire oli muussa elämässä ja heijastuu asujen vähäisyytenä ja sumpliminen taas liittyy coneihin ja kuvausreissuihin. Koulu on ollut suoraansanottuna hirveää ja muut harrastukset ovat päässeet nakertamaan myös cosplaylta aikaa. Tässä kuitenkin kuvana kaikki uudet asut, mitä vuonna 2015 sain itsestäni puristettua.

Val älä flirttaile Sophien kanssa!!
Vasemmalta oikealle:
Thief - Disgaea-pelisarjasta
Valdrigue - Crimson Spell
Sophie - Liikkuva Linna
Cecil Palmer - Welcome to Night Vale

Laskeskelin juuri, että olen tehnyt aiemmin neljä tai vähemmän asuja herran vuonna 2007 (kaksi asua) ja vuonna 2011 (neljä asua). Jännittävää.

Eli asujen lukumäärä on pudonnut melkein puoleen, kun viime vuosina vakiona on ollut seitsemän asua. Huhhei, kiire tekee kyllä tehtävänsä. Ja se, että olen järkevöitynyt enkä suostunut tekemään yhtään uutta asua Animeconiin!

Asuihin olen näin yleisesti ihan kohtuullisen tyytyväinen. Ihan kuin niissä ei ikinä olisi mitään korjattavaa, mutta NOJAA

Koska coneja on enemmän kuin cosseja, niin kierrätettyä tuli seuraavia asuja:
Val (wanha versio) - Crimson Spell
Justin - Grandia
Gumi - Vocaloud (Venomania)
Rei - Free! Iwatobi Swimming Club
Mona - @ Full Moon

Unelmoin siitä, että olisi edes yksi täydellinen asu kaapissa

Vuoden 2015 tapahtumat:
Desucon Frostbite
Desucon
Kummacon
Animecon
Tracon
Kitacon

Vuoden coneja siivitti termi sumpliminen ja järjestely, koska monien conien kohdalla liikkuminen paikkakunnalta toiselle oli yhtä hirveää sotkua. Desuconin, Animeconin ja Traconin viehättävyydestä söi paljon se, minkälaista itkua ja säätöä Lahteen, Kuopioon ja Tampereelle pääseminen aiheuttivat.

Näin jälkikäteen mietittynä Tracon oli ehkä tapahtumista omalta osaltani se mukavin ja onnistunein. Oli tekemistä, oli kivaa kavereiden kanssa, oli kiva tapahtumapaikka, oli kivaa! Vaikka se kulkemispolitiikka vähän kusi siinäkin...

Se tunne, kun yöjuna ja kuorsaava hyttitoveri
En osallistunut yhteenkään kisaan tänä vuonna! En yhteenkään! Kamalaa. Eipä noista asuista hirveästi kisalavalle ollut, mutta kyllä se silti harmittaa kun on edes jossain kisassa ollut nyt monena vuonna peräkkäin. Saas nähdä miten ruosteessa on, kun seuraavan kerran pitäisi lavalle mennä. Huhhuh

Sen sijaan olin tuomaroimassa yhdessä kisassa! Kemin Kitaconissa siis! Eli periaatteessa tuli siellä lavalla käytyä tuomarina. Oli oikein kivaa tämä tuomarointi, ehkä voin tehdä sitä joskus uudestaankin.

Shootteja tuli pidettyä tänä vuonna myös tavallista vähemmän, ainakin oma fiilikseni on tämä. Ja silloin kun tuli shootattua, niin oli jäätävä kiire ja hektisyys sen lisäksi, että itse olin hirveässä flunssassa ja pää ihan jumissa.

'Jos mä vaan makaan tässä enkä poseeraa ollenkaan?'
Ja... niin. Siinä se vuosi näin lyhyesti taisi olla? Vähän asuja ja hirveää sumplimista!

Entäs sitten vuosi 2016?

Tällä hetkellä vain yksi coni ja kaksi asua ovat aikalailla lukossa, mutta hinkua olisi tietysti vaikka mihin! On tulossa monia kiinnostavia tapahtumia vanhojen ja perinteisten lisäksi! Asuja haluaisi vaan tehdä ja tehdä ja niin minä teenkin ja teenkin. Toivottavasti tämä näkyy sitten jossakin ja ensi vuonna minulta nähdään hienoja asuja!

JÄNNITTÄVÄÄ
Ennen Frostia on tarkoitus tehdä pieni merkintä tulevista asuista ja niiden meiningeistä. Kuumotus on kova ajan riittämisen kanssa, mutta jos joulupäivänä jaksaa herätä viiden tunnin yöunien jälkeen kirjomaan niin pystyy melkein mihin vaan!

Jaksaa jaksaa!

- Woodi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti