torstai 21. huhtikuuta 2016

Oho Hupsista

Hohoo!

Blogia en ole päivittänyt sitten kaappeilun. Hhhhhupsista.
Toisaalta mitään kovin oleellista ei ole tapahtunut. Olen korjaillut hitusen joitakin vanhempia asuja ja leikkinyt jopa hartsilla (siitä mahdollisesti pidempi päivitys myöhemmin), mutta enpä muuta. Ja tilaillut peruukkeja.

Jotenkin kaiken muun säädön ja häslingin kanssa ei ole cosplayta oikein ehtinyt miettiä kuin silloin tällöin. Semmoistahan se välillä on.

Osittain tätä selittää myös oman hiljaiseloni conittamisen osalta, koska ei ole ollut rahaa tai aikaa lähteä yhtään mihinkään coniin, vaikka esimerkiksi Cosvision minua kovasti kutkutteli. MUTTA NYT!!!!

Siis Cosvision! Siellä oli kivaa kaksi vuotta sitten ja se on ihan hyvään väliin tässä rikkomassa conituksen hiljaiselon, vaikka etelään ei hirveän montaa kertaa vuodessa raski tai jaksa lähteä. Lähdemmekin matkaan vähän pienemmällä ja erilaisella porukalla kuin yleensä. Uusi conipaikka, melkein uusi coni, uusia mahdollisuuksia ja kaikkea jännää!

En ole kuitenkaan tehnyt tapahtumaan mitään uutta pukua vaan vanhoilla mennään.

Olemme Fukkan kanssa taas Linnailemassa, eli mukaani lähtee Sophie. Asua on korjailtu ja nyt se on kaikin puolin perfecto. Toivottavasti silmäni pitävät tällä kertaa piilolinsseistä!

Kössin kuvan Fukkan blogista koska se on hyvä höhö. Kuvaaja: Kis
Tämän lisäksi olen painiskellut joko Frostissa esitellyn Fionan ja Traconissa depytoineen Cecilin asujen välillä, koska molempia haluaisin päästä esittelemään koska hnnn tykkään niistä niin!!! 

Kuvaaja: Jenni Suominen
Fionan haluaisin laittaa jo melkein sillä, että A. mahdollisuus saada parempia kuvia asusta (vaikka varmasti vielä shootin Rorunen kanssa järjestämme) ja B. haluan esitellä kirjailujani ajasta iäisyyteen. Kaksi loistavaa syytä. 

Toisaalta minulla olisi tässä siis kaksi hameellista neitokaista, jonka vuoksi olisi kiva tuoda vaihtelua Cecilin parralla ja noh, mahdollisimma ei-Sophiemaisella ulkonäöllä. Plus näytän tosi hyvältä, mutta niinhän minä aina.

Wink wonk. Kuvaaja: Kis
Minua ei vain yhtään huvittaisi herätä aikaisin aamulla maalaamaan noita tatuointeja. Ei oikeasti. Aarg. Ihan vain tästä syystä saattaapi olla, että Fiona vie voiton. Olen sitten hameessa kekkaloiva neito koko viikonlopun.

Toivottavasti tämän vuoden Cosvisionista tulee yhtä kiva kuin edellisestä! Conifiilis ei ole vielä iskenyt (varmaan kun en tee cossia haha), mutta jospa se tästä lähtee. Odotukset ovat ainakin korkealla!

Nähdään siellä. Tulkaa ihmeessä moikkaamaan ja löpöttämään cosplaysta!

- Woodi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti