tiistai 31. toukokuuta 2016

Parhaat Propit ja Koulupukuilua

Hei vaan ja hyvää viimeistä toukokuun päivää!

Täällä Rovaniemellä on ollut äärettömän lämmin viimeiset viisi päivää ja vaikka olen siitä nauttinut ulkona, olen myös malttanut välillä pysyä sisällä ja tehdä asioita. Yksi niistä asioista on cosplay!

Desucon siis lähestyy ja minulla toinen asu on peruukin viimeisiä fiksailuja ja lakkausta vaille valmis. Wahuu! Toinen asu ehkä tulee, ehkä ei.

Ojou animusta Oshiete! Galko-chan
Kevät on ollut yhtä puurtamista, joten mitään kovin monimutkaista en halunnut edes yrittää saada Desuconiin valmiiksi. Ojou on kuitenkin kohtuullisen helppo ja kun pahasotaherra meinasi tehdä itse sarjan päähenkilön eli Galkon, niin tuli hinku tehdä tämä daiju ilmapää.

Ojoun hahmosta pitämisen lisäksi oli kiva päästä Fionan jälkeen tekemään jotain sellaisia asunosia, jotka olivat melko tuttuja. Pääsin myös tekemään monia aiemmin suurissa määrissä tehtyjä asioita (kirjailu, painaminen) pienissä määrin. Juuri sen verran, ettei pää räjähtänyt. Jeah! ( ・◇・)

Aluksi tein takin, jonka tein kerrankin melkein kokonaan kohdasta kohtaan ohjeiden mukaan. Kaavat eivät olleet parhaimmat, mutta en jaksanut alkaa improvisoimaan ja tein sillä, mitä oli. Rovaniemellä ei myöskään valehtelematta ollut kultaisia nappeja, joten nekin piti pohjustaa ja maalata itse.
Kirjailin koulun logon ja iskin rintapieleen.


Blogger rakastaa värejä (ei) ja peili on pölyinen

Merkki (ja miksi blogger teet tämän kuvilleni?)
Takin alla oleva valkoinen kauluspaita ja tummemman sininen liivi löytyivät molemmat, luojan kiitos, samalta kirpputorilta ensiyrittämällä! Kerrankin näin. Kengistä ei ole kuvaa, mutta löysin yhden ihan semi-hyvät.
Vihdoin minulla on pitkähihainen, sopiva valkoinen kauluspaita

Ainiin tein rusetin :3

Hame aiheutti murhetta, kun raidat piti kohdistaa ja painaa ja toivoa, että on tehnyt kaiken oikein kun ompeluvaiheessa homma laitetaan kasaan. Ensimmäisestä hameesta tuli ihan liian iso ja näin ollen se oli käyttökelvoton ;_;  Sen lisäksi keskiraidan yläreuna oli liian ylhäällä ja katosi takin helman alle. Nyyh. Yritin myös etsiä mystistä Freezer Paper matskua painamisoperaatioon, mutta eihän sitä mistään löytynyt. Tyydyin sitten maalarinteippiin, mikä kyllä toimi ensimmäisen raidan kanssa todella hyvin. Vaaleammat, päälle tulevat raidat sitten olivat reunoiltaan epätasaiset. Höh

Niin siisti

Taping in progress 

Lits läts
Raitojaaaa!
Valmiista hameesta ei ole kuvaa, mutta senhän näkee sitten ;)

Maalarinteipillä hoideltiin myös sukkiin raidat. Olisi voinut tulla siistimpi, mutta e h h

Peruukki ei ole sinänsä vaikea, mutta ostamassani yksilössä on ihan hervottoman paksu otsatukka (jota Ojoulla ei ole) ja olen joutunut taas kerran peruukkia enemmänkin harventamaan kuin paksuntamaan. Jännittävää.
Sivuletit!

Klipsuuuu

Ja koska asu ei itsessään ole ultimaattisen näyttävä niin halusin propin! Tai proppeja! Koulusalkkua en ole halvalla löytänyt, mutta arvatkaa mitä mukaani tulee!!

Oleellinen!
Sanoinko jo, että sarja käsittelee erilaisia myyttejä ja ennakkoluuloja liittyen esimerkiksi rintoihin, vaginoihin, alusvaatteisiin ja seksiin? Eli kuukautiset ovat myös sarjassa melko keskiössä ja erilaisia kuukautis-tuotteitakin siinä käsitellään.

Eli tampooneja minulle kouraan! Mutta HEI! Sen sijaan, että ostaisin Suomalaisia tylsiä ja kliinisiä pakkauksia ihana upea Japanissa tällä hetkellä majaileva Kangaskasa lähetti minulle auteettisia, söpössä pakkauksessa olevia tampooneja suoraan japanilasta! Ja karkkia myös! (postivirkailija oli kuulema hyvin hämmentynyt) Minulta voi siis tulla pyytämään tampooneja conissa, jos hätä iskee. (◡✿) 
 
Parhaat propit 4ever hands down

Jos saan aikaiseksi niin teen Desuun vielä toiseksi asun, joka ei ole kovin isotöinen sekään. Tai sitten se on ja sitten en saa sitä valmiiksi, mutta senhän näkee kun/jos alan hommiin :> 

Rei - Persona Q

Olin aluksi peliä aloittaessani hyvin epäileväni Rein suhteen, mutta tykästyin häneen oikein kovasti! Ja design on kiva ( ´∀`)  Aiemmista Persona-cosseista minulla on valmiina asuun kengät ja hame. Sukkikset löytyy yhdestä toisesta asusta. Peruukki ei vaadi kuin otsatukan trimmaamisen ja kukka-pinnien laittamisen, kunhan ne tekisin.

Isotöisimmät puuttuvat osat ovat siis Rein paita ja sitten Yasogami High:n koulupuvun kaulus, joka paidan alta pilkottaa. Haluaisin tehdä koko paidan sinne alle, mutta saatatn tyytyä kaulukseen ja iskeä sen tuohon keltaiseen paitaan.

Reille peruukki ja suddenly valtavat yaoi kädet
Kasan lähettämät karkit sopivat myös tähä asuun, koska hahmo syö lähes koko ajan jotain. Ja sille annetaan pelissä niin hyvä syy myöhemmin kun asiat selkiää, että a a a h h.

Ensi viikolla alkavat työt ovat taas tiellä coniin menemisen ja sieltä tulemisen kanssa ja pää on meinannut räjähtää sen takia. Yritän kuitenkin jotenkin järjestellä asiat, vaikka se meneekin tiukille. Rovaniemeltä coneihin kulkeminen on niin vaivalloista.... sigh...... 

Desussa siis luvassa koulupukuilua. Toivotaan että matkustamiset joka suuntaan onnistuvat ja Reikin valmistuisi. Päivitän oletettavasti vielä ennen conia suuren fiilistely-päivityksen, mutta se sitten lähempänä conia ja kesäkuun puolella!

Älkää polttako itseänne!

- Woodi

5 kommenttia:

  1. Haluan vaan sanoa että jos sulla Blogger raiskaa värit ku uploadaat jonku kuvan niin muuta se tiedosto/kuva PNG:ksi JPG:n sijaan niin ongelma hoituu (mieluiten jonku ohjelman kautta, esim Gimp)! Itse nykyään käytän vaan PNG kuvia blogissa ja ongelmia ei oo ollut sen jälkeen!

    Psst, tosi kivasti onnistui nuo raidat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon viimeset pari vuotta postannu kaikki kuvat PNG muodossa, kun blogger on vihannu jpg kuvia. Mutta noiden parin kuvan kanssa postasin ne eka PNG kuvina ja ne oli kakkoja ja sitten kokeilin jospa jpg nyt toimisi mutta ei sekään. Niin en enää jaksanut muuttaa niitä takaisin PNG kuviksi koska kakka kuin kakka.
      Toivottavasti se on vain ohimenevä ilmiö (....sanoin myös kaksi vuotta sitten kun jpg kuvat alkoi näyttämään kauheilta)
      Jos jaksais niin alkais linkkaamaan kuvat tähän tyyliin photobucketista (niinkuin joskus olen tehnytkin), mutta se on niin hirmuisen vaivalloista ettei mitään järkeä

      Poista
  2. Aijai, ootan molempia cossejasi innolla! \(`u´)/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wiuu <3 Rei ei valmistunut Desuun ikävä kyllä, mutta kiva että niitä odotettiin kuitenkin :,>

      Poista
  3. Rei on ihanaaaa :,> vaikka ei desuun lopulta valmistunutkaan :< mutta laitan sen huomenna la pidettävään Kummaconiin joten toivottavasti saan sieltä kuvia

    VastaaPoista