perjantai 2. syyskuuta 2016

Siis Anime Seminaari 2016

Hei!

Meni vähän aikaa, et sain tämän kasaan. Ja heti tähän perään meinaan kirjoittaa Suomen pohjoisimmasta conista, että saan ne pois alta näin just ennen Traconia. Sori vaan hirveestä spämmistä!

Oulussa heti Chibiconin jälkeisenä viikonloppuna oli jo seuraava tapahtuma eli vanha kunnon Anime Seminaari, joka oli onneksi ottanut opikseen kamalasta kirjasto-kokemuksesrta ja siirtynyt takaisin Valveen tiloihin. Luojalle kiitos siitä.

Vein itse tavaraa myyntiin kirpputorille ja sainkin sieltä ihan hyvän tilin tehtyä (jonka voin sitten tuhlata nyt Traconissa haha). Tämän lisäksi omassa ohjelmassani oli cosplay-kilpailun tuomarointi .

Ainiin, sain myös edellisenä yönä valmiiksi Valin puolitoista vuotta kesken olleen miekan.

Minä, miekka, ruusu ja Fukka
Valve tuntui aikaisemmassa seminaarissa käytetyn kirjaston jälkeen kuin taivaalta, ei tosin yhtä väljältä ja miellyttävältä kuin Pohjankartano mutta aina ei voi voittaa. Taidekuja/kirpputori olivat vähän isommassa tilassa kuin aiemmin, mutta sen sijaan se  oli vaikeampi löytää. Huhhuh. 

Sitten tuomarointiin kahden muun tuomarin kanssa. Oli oikein miellyttävää katsella asuja ja kysyä kysymyksiä ja nähdä monia nuoria kisaajia. 

Itse kisa meni kans kivasti, osittain myös sen takia että Fukka oli juontamassa niin oli tietynlainen luottamus siihen mitä tapahtuu ja tapahtuuhan varmasti ja että meidät osataan juontaa lavalle ihan hyvin. Ikävä kyllä ei ole mitään kuvia esim lavalta itselläni, mutta sen kans pitää vaan elää.

Kisan jälkeen käytiin jossain vaiheessa syömässä Makukellarissa (tai itse närpin muiden tähteitä vaan koska ei ollut koko aterian kokoinen nälkä) ja Tähtijätskissä syömässä alennuksessa olevaa jätskiä, jotka oli Pokemon teemaisia. Slurp.

Koska tapahtuma kesti melko myöhään niin aikaa käytiin kuluttamassa myös konserttia seuraamalla. Kaveri siellä nätisti lauloi ja hyvä pianon soittaja soitti pianoa 8D Tunnistin vain yhden biisin (koska meillä ei ollu lapsena nintendon konsoleita tai pelejä mistä iso osa musist oli) ja yritinkin fiilistellä sitä, mutta takana olleet lapsoset pitivät sen verran meteliä kolikoineen, että eihän siitä tullut mitään. Oli kuitenkin kiva konsertti! Yllätyin positiivisesti.

Lopuksi menimme seuraamaan OF-gaalaa mikä vain OF:n ulkopuolisena henkilönä tuntui vähän awkwardilta tilaisuudelta seurata, kun ei ole inessä kyseisessä skenessä. Olisin halunnut nähdä enemmän esim videoita niistä monista esityksistä mitä OF on tehnyt yms. Tai ainakin jotain kivaa listaa ja sitten näytettäisiin oleellisimmat.

Kuvia tähän päivitykseen tuli vain yksi ja teksistä tuli muutenkin ihan superlyhyt, mutta joskus näin! Seuraavaksi kirjoitan tarinan Mushuconista, kunhan pääsen Tampereelle matkaavaan junaan.

- Woodi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti