perjantai 6. syyskuuta 2013

Traconin Vilkkuvat Sääret

On jo aikakin puhua jotain Traconin asuista, kun viikon päästä asujen pitäisi olla jo valmiina ja mielellään pakattuna matkalaukkuun (epäilen suuresti)   °;)

Lauantai on K-ON päivä! Ja tällä kertaa meillä on koko poppoo kasassa, JES!

Kengätkin tulee olemaan ihan prikuulleen samanlaiset
Itse olen jälleen Ritsuna ja hypin innosta, koska HATTU! (◕‿◕✿)

Kankaat on ostettu, kengät on ostettu ja hattu löytyy valmiiksi. En niinkään ota tästä stressiä muuten kuin sen kanssa, että tuleehan siitä sitten samannäköinen kuin muilla (muut sentään asuvat samassa kaupungissa ja voivat toisiensa kanssa niitä vertailla, mutta minä en ;_;) Surautan sen ensi viikolla joku päivä. Ja peruukki pitää myös pestä ja stailata uusiksi.


Sunnuntai on Vocaloid päivä! Tarkennettuna olen Gumi Gakupon hoilottamasta Madness Of Duke Venomaniasta.

Gumi on tuo vihreähiuksinen, joka on polvillaan
Päätökseenhän ei yhtään vaikuttanut se, että Gumilla on vhreät hiukset *KÖHKÖHYSKLUULETTEVAAN*

Eli molempina päivinä sellaiset asut, joiden pitää mätsätä muiden ryhmän jäsenten kanssa. Tässä sunnuntain asussa tosin vain tuon yläosan, mutta silti. Ssssstressi. ( ´Д)

Gumi tosin on edistynyt jo vähän enemmän ja haluan tehdä sen alta pois ennen Ritsua.

LOOK AT DAT GREEN HAIR
Aaah vihreä peruukki. Tuota pääsen silpomaan ja jos aikaa jää/olen natsi niin vähän liukuvärjäilen noita kuitujen latvoja sinivihreämpään suuntaan. Asuun olisi löytynyt valmiiksi stailattujakin peruukkeja mutta HAH HAH ne oli hirveän rumia ja minä niin tykkään muokata peruukkeja. En malta odottaa tuon kimppuun pääsemistä. ()

Huomatkaa liukuvärjäys
Mekko on myös edennyt hyvin. Yritin kovasti etsiä vamiiksi pliseerattua kangasta tuohon alaosaan, koska sain rypyttää ja vekittää asioita ihan tarpeeksi Amulet Heartiin. Maailman energioiden mielestä en kuitenkaan tarpeeksi, joten pääsin rypyttämään taas ihan hemmetisti.  (¬д¬)

Ryppyjä a'la Woodi
Kuten kuvasta näkyy, kyllästyin tekemään nättejä vekkejä ja survoin lopulta tuota kangasta vaan ryppyyn ja höyrytin sitä sitten ihan hulluna. Tämä tosin pitää tehdä vielä useampaan kertaan, koska typerä keinokuitumorsiussatiini asia tunnetusti ei tykkää pysyä rypyillä kovin hyvin. (rakastan muuten tuota knagasta ja sen väriä)

Toivon hartaasti, että lopputuloksesta tulee nätimpi.
Vaikka todistusaineistoa kuvien muodossa ei ole, niin sain myös mekon yläosan valmiiksi ja kiinnitin tuohon alaosaan. Joten mekko on pitsejä, nauhoja, vetoketjua ja lisää rypyttämistä vaille valmis. Ainiin ja alla oleva tyllihame kaipaa vielä lisää tylliä. Gumi on siis mallikkaasti matkalla kohti valmistumista (saatte vielä ennen Traconia ehkä jopa kuvan, missä tuo on minulla oikeasti päällä)

Chillisti vaan kohti Traconia! Toivottavasti osaan järjestää aikatauluni hyvin, eikä viimeisiä öitä tarvitsisi valvoa! о(ж>▽<)

- Woodi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti