maanantai 30. joulukuuta 2013

*:・゚✧*:・゚✧ SEITSEMÄN *:・゚✧*:・゚✧

Voin valehtelematta sanoa, että en ole ikinä tarvinnut näin pahasti lomaa, kuin tämän syksyn jälkeen. Joulukuussa meinasi minulla ja oikeastaan kaikilla muillakin luokkatovereillani loppua jaksaminen niin pahasti, vaikka parin kurssin viimeiset asiat siirtyivätkin tammikuulle (köhkeramiikkaköherityispedagogiikka) Tämän seurauksena en ole tehnyt Chibiconin jälkeen cosplayn eteen  *:・゚✧*:・゚✧ YHTÄÄN MITÄÄN *:・゚✧*:・゚✧ oikeasti järkevää.

Ensimminen kappaleeni worblaa on matkalla ja eräät piilarit tulivat eilen, mutta en sanoisi sitä minkäänsortin tekemiseksi. Plus vähän kankaita ho ho ho ( ´ ` )

Elämän epävakauden takia en lupaa vielä mitään täysin varmaa Frostbiteen. Cielon haluaisin ja pyrin tekemään vihdoinkin valmiiksi ja yhteen ryhmään tulevien kuteiden tekemisen ei onneksi pitäisi mennä turhan kauan, mutta ehkä kerron näistä sitten myöhemmin. Kun on jotain muutakin. Niih.

Niin ne violetit piilolinssithän eivät ole Reitä varten ehei
Sen sijaan! Saatte perinteisen katsauksen vuoteen 2013. Ihan kuin ette osaisi itse selata blogiani vuoden edestä taaksepäin. Eikun hetkinen, eihän minulla edes vuosi sitten ollut tätä blogia! Huh. \( ‘з’)/

Vuoden 2013 aikana tein yhteensä 7 uutta asua.
7!
Tämä luku tuntuu olevan aika peruskauraa itselleni, mutta olen silti tosi iloinen! (ok 2011 tein kolme täysin uutta asua ja 2009 taas 11 eli vaihtelua on hahaha)(^v^)

Nnnyeeeee
Kävin myös 7 eri tapahtumassa:
Desucon Frostbite, Kitacon, Desucon, Animecon, Anime Seminaari, Tracon ja Chibicon

Eli yksi uusi asu per tapahtuma. Tapahtumistahan löytää kans lisää juttua aiemmista blogimerkinnöistä. Sekä asuista, että tapahtumista putkahtivat numerot seitsemän. Onko tämä jokin korkeamman voiman tahto kun täydellistä lukua puskee tulemaan hahaha.

Sen lisäksi osallistuin neljään kisaan, mikä on omalta kohdallani kyllä ihan hämmentävän paljon. Huhhuh. (・◇・)  Sijoituin kolmessa.


Tämän kaiken lisäksi perustin vihdoinkin tämän kauan uumailemani cosplay-blogin, minkä perustamista en ole onneksi vielä kertaakaan katunut. Välillä oma nolous aina tietysti nolottaa, mutta pyrin syleilemään sitä osana itseäni. Kuinka syvällistä. ( ´ ▽ ` )

Oih Cosplay-kun
Tämän merkinnän tarkoitus oli myös saada edes yksi säälittävä merkintä joulukuulle. 2013 oli hyvä vuosi cosplayn puolesta (ja oli se muutenkin) ja toivottavasti saan tämän vuoden rästipukuja tehtyä ensi vuoden puolella oikeasti valmiiksi. Mutta en ota tuostakaan ylimääräistä stressiä, koska tämän harrastuksen on kuitenkin tarkoitus olla hauskaa ja arjen kurjuudesta irrottavaa, eikä mitään täysin vakavaa suorittamista!

Syökää ja nukkukaa vielä kun voitte!

- Woodi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti