maanantai 3. marraskuuta 2014

Ihonmyötäistä Cosplay-laiskuutta

Jaa jaa!

Olin luvannut itselleni, että pyrkisin päivittämään blogia vähintään kerran kuukaudessa, mielellään kolme, mutta näinpä sitten pääsi käymään. Olen lupaillut koko vuoden kuvia yhdestä sun toisesta asusta, mutta en nyt viitsinyt yhtäkkiä tehdä vain kuvapäivitystä. Saatte niitä parin viikon sisään (ja laitan tähän lupauksen, jotta kans pysyn siinä)

Syy hetken hiljaiseloon on yksinkertaisesti siinä, että cosplayn puolella ei ole oikeastaan tapahtunut mitään erityistä. Asuja ei ole päätetty, mitään ei ole tehty, skenessä ei kuohu. Äärettömän intensiivisen cosplay-vuoden jälkeen olen omasta mielestäni vähän ansainnut hermolomaa ja muuta sisältöä elämälleni (‘A`)  Luokanopettajan monialaisten opintojen suorittaminen vuodessa + kandi päälle on myös aikamoinen aikatauluhässäkkä.

Ajattelin vähän heitellä tähän jotain jännittäviä "hmm joo ehkä" suunnitelmia ja joitakin vanhoja "oon aloittanu/suunnitellu mutta se vähän jäi" meininkejä. Plus pari hitusen cosplayta hipaisevaa asiaa.

Yukiconiin tuskin olen lähdössä (koska kaksi etelään kohdistuvaa reissua niin lähellä toisiaan Rovaniemeltä käsin= noup), mutta Frosti on aina se talven piristys ja uuh aah kuinka odotan sitä!

Hei tämähän on tuttu kissa
Thiefin teko jäi Traconia ennen siihen, että ostin pari säälittävää osaa ja niin… Haluaisin kuitenkin saada asun tehtyä, kun kerran jo inspiraation siihen jostain sain! Olen yrittänyt katsella kankaita, mutta juuri sopivaa ruskeaa en meinaa löytää mistään enkä millään haluaisin alkaa värjäämään. Plus en ole vielä päättänyt, etsinkö noihin oransseihin osiin kangasta vai käytänkö kankaanpainanta skilssejäni. En oikein osaa sanoa, että kummasta tulisi parempi lopputulos. Mielipiteitä, lukijat hyvät? ╮(─▽─)╭

Etna - Disgaea D2
Etnaa! Taas! Joku katsoo, että mitä persettiä woodi sinähän olet jo tehnyt tuon asun jo, mutta tsot tsot! Asu on hiukkasen erilainen. Olen tehnyt Etnan ykkösen asun, tämä on D2:sta (ei Disgaea 2sesta vaan Disgaea D2sesta, vissi ero). Traconissa minulle tuli juttelemaan eräs Disgaea fani, jonka kanssa olemme nyt myöhemmin viestitelleet pari-cosplayn merkeissä. Hän haluaa tehdä erään hahmon D2:sta ja kysyi haluaisinko tulla seuraan Etnana. Ensimmäisen puvun kierrättäminenkin olisi varmasti ollut ihan fine, mutta se alkaa olla sen verran kulahtanut, että tekisin uuden mielelläni. Asu kyllä tulisi vasta johonkin kesän coniin.

Tässä uudessa asussa minua kyllä vähän hirvittää A. olkaimeton toppi ja B. ylipolven saappaat. Jos joku sanoo, että kankaan määrä määrittelee asun vaikeuden, on kyllä väärässä. (。ヘ°) 


Pearl - Steven Universe
Mikähän juttu tää nyt on, kun näitä ihonmyötäisiin vaatteisiin pukeutuvia hahmoja on näin monta? Agh. Mutta siis sain itseni vaihteeksi kuluttamaan muutakin viihdettä kuin kuunnelmia (*köh*) ja katsoin Steven Universe animaatiota. Jaksoja on tullut vasta vähän ulos, joten kynnys aloittaa katsomaan oli matala, huh! Rakastin Pearl hahmon (miten taivut oi nimi??) designia heti ja hinkusin, että toivottavasti kyseessä on kiva hahmo. Ja oli! Tunnen harvinaisen paljon samaistumista kyseiseen hahmoon ja rakastan tuota väripalettia. Seuraava iso askel olisikin kaavoittaa tuo hirvitys, vaikka olenkin jo parit kankaat ostanut. Ja pääsen maalaamaan taas itseni valkoiseksi L(o)

Sakizou arttia, taas
(Ja taas se maha vilkkuu??) Jos haluaisin ruveta taas hulluttelemaan niin alkaisin tekemään tätä Sakizoun piirroksen hahmoa. Eräs toinen kutittelee myös, mutta se olisi kaikkein kivoin parin kanssa. Olen hihkunut täällä blogissa aiemminkin Sakizoun cossaamista, mutta tämä asu on kyllä vienyt koko kakun... siinä on proppikin! Olen kuitenkin vähän done taas näiden "teen hulluja asuja hullulla aikataululla" ideoiden kanssa, joten tämä taitaa näillä näkymin jäädä enemmän haaveeksi kuin todeksi. Eipä tää muuten muttakun tuo peruukki… joo. Ehkä viel. Onhan noita isotöisiä ja rahaasyöviä asuja täällä mun blogissa aiemminkin huudeltu, mutta mitään en ole vielä tohtinut aloittaa (´°̥̥̥̥̥̥̥̥ω°̥̥̥̥̥̥̥̥`)(KÖHLABRYSKÖHKOUHAKÖHHATHOR)

No siinä nyt on ainakin jotakin ( ´ ▽ ` )ノ  Mitään ei ole kyllä lyöty lukkoon yhtään mihinkään. Saatan valita nämä asut, tai sitten saan hingun johonkin ihan muuhun!

Viikonloppuna oli Rovaniemen Sfäärissä Halloween pippalot. Pippaloihin sisältyi myös Burleski esitys ja pukukilpailu. Säädimme kavereiden kanssa aikamme pukujen kanssa ja olimme tosi kauniita koko illan. Itse laitoin päälle juurikin Etnan, mutta muuntelin sitä vähän mukavammaksi (mustat legginssit, nahkaiset sormikkaat), meikkasin rajummin ja iskin sekaan vielä hipster-rillit. Jasulle kehittelimme fauni-meikin ja hän sai matkaansa Taron asuun kuuluvat peruukin, paidan ja essun. Vedimme paljon huomiota puoleemme ja itse voitin pukukilpailussakin! (◡✿) 

The hottest shit in Rovaniemi
Olinpa myös edellisellä viikolla Helsingissä pari päivää katsomassa Welcome to Night Vale-kuunnelman esitystä, jota olin odottanut Eurooppaan jo pienen ikuisuuden. Jotta kytkisin asian cosplayhyn niin paikalla oli pari sarjasta cossaavaa henkilöä! Noin, nyt sain pyhän lupauksen mainita esityksestä täällä! Sain esiintyjiltä nimmarit julisteeseen, yhteiskuvan, ostin t-paidan ja annoinpa heille pienen nipun Eye!Cecil fanarttejani. Olin ehkä hypein ikinä ja hypetin enemmän tumbluurin puolella! (ja tässäkin yksi syy miksi cosplay-tauko -> junaliput hesaan maksaa)

Pakko laittaa tää tännekkin. Vasemmassa reunassa minä, oikeassa Ninzo
Noin... pidän tuon lyhyenä. Yritän pitää tämän kuitenkin cosplay-blogina. Lupaan raahata itseni Photoshoppiin shoppailemaan niitä kuvia, jotka ovat vuoden aikana jääneet "muokattavia" kansioon lojumaan. Ja sitten postata niitä tänne! Kunhan saan rahaa niin voin alkaa myös katsella vähän kankaita edes johonkin cossiin niin asiat saisi vähän liikettä niveliin! Woo

Minä mussuttamassa kaikesta muusta kuin cosplaysta
- Woodi

4 kommenttia:

  1. Oih ihana tuo Sakizou:n hahmo! *^*
    Sakizoulla on paljon ihania hahmoja mitä voisi cossia,mutta kuten mainitsit ne ovat myös aika suuri töisiä ja rahaa syöviä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ne tuntuu kaikki olevan oikein kunnon raha- ja aikasyöppöjä! :D

      Poista
  2. "eräs Disgaea fani"
    HÖHÖÖ! Tosiaan huomasin että sulla on blogi niin ryhdyin lukijaksi. (uvu)7

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee tervetuloa vaan seuraamaan :3 ja siellä se eräs disgaea-fani kummittelee~

      Poista