keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Pre-Animecon Meiningit


Hei!

Animecon on tänä viikonloppuna, yllätys yllätys! Vuosi sitten taisin olla kipeänä ja epätoivoisena tekemässä asuja. Nyt? Terve ja mukavasti makoilemassa sängyssä. Puhun lyhyesti siis A-con suunnitelmista ja sitten vähän muustakin.

Animeconiin ei siis ole tulossa uutta asua. En halunnut toistaa viime vuotista tapausta, enkä muutenkaan stressata sen enempää. Työt ovat vieneet voimani aika hyvin, mutta tällä kertaa olen pysynyt terveenä koko työsopimuksen loppuun asti. Propsit sille! Desuconin ja Kummaconin jälkeen oli muutenkin vähän sellainen olo, että nyt on taas saatu tarpeeksi jännitystä elämään. (´°̥̥̥̥̥̥̥̥ω°̥̥̥̥̥̥̥̥`)

Asuttomana en kuitenkaan Animeconiin oli tulossa. Rorune tiedusteli olisinko laittamassa Grandian Justinia hänelle pariksi. Asu ei ole kanssani samalla paikkakunnalla ennen huomista iltaa, joten sen yleisen kunnon tarkistaminen ja mahdollisten (välttämättömien) korjausten tekeminen jäänee siis parille viimeiselle päivälle. Asussa on mm. reikiä, olkapanssari ei pysy paikoillaan ja nilkkapanssarit ovat hajalla. Hubs niin siinä käy kun on asu vuodelta 2011. Vaikka sitäkin on tässä välissä korjailtu. Huoaaaa...

Kuva Rorunelta koska syyt~
Jos Justin on käyttökelvoton (=jotain on mennyt täysin rikki/hukkaan säilytyksessä) niin laitan tämän vuoden Frostbitessä debytoineen Disgaea-pelisarjan Thiefin. Asu on kuitenkin uusi, siitä ei ole vielä oikein kuvia ja kesäisen Kuopion luulisi olevan ainakin ihan hilkkusen lämpimämpi paikka verrattuna talviseen Lahteen (mutta ihan hilkkusen vaan)

Mau mau mau mau
Sunnuntaina on VIHKOINKIN aika saada kasaan Wanha Kunnon Duke and the Bitches-ryhmä, joka taasen sai päivänvaloa Traconin esityskisassa vuonna 2013 (eli siis Vocaloid Madness of Duke Venomania-ryhmä) On ollut tarkoitus kasata kyseinen ryhmä jälleen ja ottaa muunmuassa muitakin kuvia, kuin lavakuvia, mutta joskus käy näin. Ihanaa saada taas ryhmä kasaan ja... laittaa päähän vihreä peruukki!! (/^▽^)/

Kuvasi: Tapio Matikainen

Koko ryhmä. Kuvasi: Konsta Väänänen
Jos jaksan, juoksen huomenna vielä ostamaan tylliä ja isken sitä lisää Gumin tyllihameeseen, muuuutttaaaa katsotaan. Ei ole kovin vakavaa ja hyvältä se asu näytti noinkin. Pitänee silitellä noita mekon ryppyjä rypymmäksi, vaikka olen sitä rytyssä kaapissa säilyttänytkin. Kuinka montaa kertaa sanon ryppy? Aika monta.

Gumia varten tarkastin myös omaa piilolinssitilannettani. Omat silmänihän ovat ryhmämme herkimmät ja ne eivät yleensä kestä yli vuoden vanhoja linssejä. Hyvä jos kestävät uusia lissejä. Sattuu, vihloo ja jomottaa. No kuitenkin. Yhden vihreät piilolinssit minulta löytyy, mutta ne ovat vähintäänkin sen vuoden vanhat. Kokeilin toista silmään tänään ja sattuihan se, jomotti vielä tunninkin jälkeen.

Rakastan näitä söpöjä linssikoteloita
Otan kuitenkin kyseiset linssit mukaan, kaiken varalta. Toisena varatoimena ostin uudet vihreät piilolinssit, jotka eivät kyllä ole millään tavalla tuttuja. En ehtinyt/jaksanut/viitsinyt tilata mistään tutusta nettikaupasta, joten lähdin kohti Silmäasemaa ja ostin sieltä kertakäyttöiset vihreät piilolinssit. Eivät saata olla yhtä hyviä tai ainakaan tuttuja kuten aiemmat piilolinssini? Totta. Samalla olen myös hyvin innoissani! Pääsen testaamaan jotain mystistä ja uutta itselläni ja sitten kertomaan, miten kävi.

EDIT: Seuraavana päivänä huomasin, että eiväthän Gumin silmät mitkään vihreät ole vaan siniset. Hahahahajfjsjvkd hups. 

Niin paljon kysymyksiä!!!
Suoraan sanottuna odotan tällä hetkellä Animeconissa eniten sitä, että saan nukkua pidempään kuin kuuteen aamulla. Ja kavereita, kaverit on kivoja. Odotukseni eivät ole äärimmäisen korkealla, mutta eiköhän fiilis nouse! Pakkaa sekoittaa myös se, että jo aiemmin Animeconissa kerran käynyt pikkuveljeni tulee jälleen mukaan. Katsomaan taa kunniavierasta, tietysti. Yöpaikassa tulee olemaan jännittävää, saamme velipojan kanssa kyydin etelään meneviltä vanhemmiltamme ja sunnuntaina joudumme poistumaan paikalta ehkä hiiiiukan etuajassa sukujuhlien merkeissä. Nukkuminen kuulostaa hyvältä, ympäriinsä juokseminen ei. Pitäisi vielä saada itseni edes Ouluun asti.


Loppuvuoden meiningeistä: Pääsin Traconiin pitämään ohjelmaa! Höpisen syvällistä Persona3 pelistä, joten sinne saa tulla huutelemaan kuinka väärässä olen kaikesta. Koko luento on iso spoileri, joten suosittelen sitä vain pelin pelanneille~ 

Niin minäkin, Akihiko. Niin minäkin

Traconin pukusuunnitelmat ovat aikalailla harkinnan alla. Yksi asu on ihan viittä vaille saamassa paikkansa The Next Cosplays listassa, mutta muuten kaikki on vaan ╮(─▽─)╭

Ainiin. Koneeni hajoili toukokuussa ja samalla hävisi jonkin verran muokattuja cosplay-kuvia. Ja kuvia yleensä. Kaikki on vähän missä sattuu, tai ei missään. Aijai (sen takia Rorunelta tuo kuva)

Viimeinen työpäivä odottaa! Yritän skarpata

- Woodi

4 kommenttia:

 1. Joskus kierrätys on pop! :) Pidä hauskaa conissa!

  Haluun kommentoida tost piilariasiasta!
  Itse puhuisin sitä vastaan että käyttäisit piilareita jotka ovat olleet vuoden jo avattuna tai enemmän, ihan vaan hygieenisyistä ja silmiesi suojaamisesta. Siitä päivästä lähtien ku avaat piilarit omista pikku purkeistaan niin niihin alka _päivittäin_ kertymään bakteereita ja vaikka pesetki ne huolella ja vaihdat nesteen ym niin osa niistä kummiski jää linssiin, koska stubborn shit is stubborn.
  Olis varmaan mukavaa jo muutaman kuukauden pääst katsoo linssiä kunnon suurennuslaseilla ja nähdä mitä maukasta mömmöä siihen on kertynyt. :'D Itse nykyään en käytä niin sanottuna "vuosilinssejä" kauemmin ku max 6 kuukautta ja jos linssit ennen sitä tuntuu että comfort droppi tuli niin roskiin menee samantien. Better safe than sorry koska hei, loppupeleissä yhet linssit maksaa joku 20 dollarii ku silmäsi ovat korvaamattomat. ;)
  Olen myös kuulut että joissaki maissa (Japani tais olla, koska korkeet health standardit) ihan samat linssit, jotka netissä myydän vuosilinsseinä, niin niitä myydään 3 kuukauden linsseinä siellä... mikä ainaki pisti mut miettimään että nyt tässä jokin on hieman oudosti. Voit lukee lisää täältä jos kiinostaa: http://www.gohalainn.net/2011/09/danger-of-circle-lenses-or-short-circle.html
  Sori puheripulista mutta tuntui että oli pakko kommentoida koska itse kauhistuin jo melkein ku luin että sulla oli yli vuoden vanhat linssit ja ajattelit että ne vois edelleen laittaa silmiin. Tottakai sä saat käyttää niitä jos tahdot, ei siinä mitään, mutta ole varovainen ja siinä tapauksessa älä käytä niitä koko conipäivän, jos mahdollista.

  Toivottavasti tä viesti ei kuulosta tylyltä, ei oo tarkoitus ollenkaan. ^^" Alunperin itsekki käytin linssejä yli vuoden ja vaikka mulla ei silloin ollut ongelmia niin nykyään en riskeeraa sitä.

  Psst, sori jos on typoja mutta kirjoitin tän aikaisin aamulla ku olin vaan nukkunut max tunnin edeltävänä yönä... *peukku*

  http://valkoinensamurai.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eipä mitään :D En ole oikeastaan ikinä tainnut käyttää yli vuoden vanhoja linssejä. Yritystä on ollut, mutta ne on aina tuntunut niin pahalta, että on ollu pakko ottaa pois. Mutta yleensä ainakin kokeilen, että jos ne asettuisi nyt edes tällä kertaa. Musta tuntuu, että piilarien kanssa on tosi paljon kans ihan ihmisen mukaan, et millaiset omat silmät ja niiden sietokyky on. Monet kaverit pitää huoletta yli vuoden vanhoja piilareita, kun itselläni se ei onnistu millään. Piilarit myös yleisesti tuntuvat itselläni usein harvinaisen epämukavilta, vaikka käyttäisin niitä ensimmäistä kertaa ja näin niiden tulisi olla mahdollisimman puhtaat (pesun jälkeen tosin, joten aina sinne jotain pääsee). Tämä epämukavuus on kuitenkin ihan eri tuntuinen kuin yli vuoden vanhojen linssien käyttö, joten ne tulee ihan eri syistä selvästi kipeäksi ainakin itselläni. En tiedä vaikuttaako esim silmälasien käyttö tähän (itselläni rillit, kavereilla ei). Vähän niinkuin esimerkiksi joidenkin vatsa kestää paremmin viljaa tai tulista ruokaa, niin joidenkin silmät kestää sinne tulevia muoviläpysköjä ja desinfioivia nesteitä paremmin kuin toiset. Haluaisin aina vain uskoa, että tällä kertaa silmäni olisivat jo tottuneet, mutta eihän niin ole käynyt. Että siinä mielessä ei hätää, en pidä liian epämukavilta tuntuvia piilolinssejä silmissäni, koska terveyteni on kyllä hyvältä näyttämistä tärkeämpää :) (huomasin vielä kaiken lisäksi, että Gumin silmät eivät edes ole vihreät, joten linssien käytölle ei ole edes tarvetta haha!)

   Poista
  2. Joo, tuo on totta. :) Ihmisillä on erilaisia silmiä.. nyt tarkoitan siis just tuota että joillaki on herkemmät esim piilareiden suhteen ja toisilla ei. Itse en oo ihan varma missä kohtaa seison, mutta epäilen että mulla on suht herkät silmät. (joskus hirveen kuivat silmät ja/tai vetisee)
   Mulla on päiviä jolloin piilareiden laittaminen silmiin ei tunnu juuri missään ja sit joskus taas niin että pelkkä ajatus triggeroi aivot sanomaan että "ei helvetti, ei tänään". :'D
   Olen mä muutaman kerran käyttänyt jo hieman vanhentuneita linssejä, mutta näissä tapauksissa olen yrittänyt käyttää niitä ainoastaan lyhyen ajan (esim pika-photoshootti tai cossitesti). Mutta kunha kaikki piilarikäyttäjät ovat tarkkoja ja know what they are doing niin kaikki on ok. Hygieenia ku on hanskassa niin hyvin menee. *nyöks nyöks*

   En tiedä vaikuttaako se onks rillit/näkövika vai ei; mulla on tosi minimaali näkövika. En tarvi silmälaseja vielä mutta joskus kyl ärsyttää etten näe lukea kunnolla jos joku teksti on hiukan kauempana jne.

   Poista
 2. Oon ite käyttäny kerran Starlensin linssejä, ihan hyvät oli :> ei oo toki ciclejen suurennusefektiä, mutta muuten ihan kivat.

  VastaaPoista