torstai 13. kesäkuuta 2013

Väliaikatietoja (osa 4)

Olkoon Desun aika!

Tai no ei ihan vielä, koska pari asiaa on vielä tekemättä (kuten asiaan kuuluu)

Tämä nyt on viimeinen päivitys ennen Desua ja puhun vielä asuista. Jun tulee siis perjantaille, parinani Tatsuya. Valdrigue sunnuntaille, vaikka ehkä ansaitsisi tulla esitellyksi lauantaina. Parinani tällöin Ruruka.

Mutta voih, mikä onkaan lauantain puvun laita? Onko se Cielo?

No eipä ole Cielo.

Eikä minua edes ota päähän tämä lopputulos niin paljon, kuin se voisi. Cielossa päätin tehdä sen peruukin ensin, koska jos se menisi pieleen niin en laittaisi koko asua, vaikka se olisi kuinka valmis. Ja hyvä, että näin tein, koska eihän se peruukki valmistunut. Ja tähän ei ole syynä huonot skillsini eikä edes kamalasti ajan puute vaan kuidun loppuminen. Kuitua ei vaan lopulta ollut tarpeeksi siihen hirveään tukkahirviöön. Toista peruukkia vaan tilaamaan, jos sitä sitten olisi edes melkein.

Cielo tulkoot sitten johonkin muuhun coniin ehtimisen mukaan.

Viime perjantaina tämän Cielon puutoksen huomasin ja aloin miettimään, että mitäs minä sitten keksin lauantaille. Val toki on niin hieno, että sitä mielellään lauantainakin pitelisi. Kotonani minulla on kokonaan vain yksi toinen asu ja se on Judal. Judalkin olisi ollut mukava koska A. nyt ehkä joku olisi tunnistanut toisin kuin vuosi sitten ja B. paljaat jalat sibbetalolla on mielestäni maailman mukavin asia.

MUTTA tulipa idea päähäni kuin salama kirkkaalta taivaalta, koska erään asun tekemistä olen miettinyt koko kevään (ja ihan tosissani vieläpä)


Jos joku luopio ei hahmoa tunnista, niin hän on Musta Kreivitär mistäpä muustakaan kuin Muumeista. Tunnen jotain hengenheimolaisuutta kyseisen hahmon kanssa ("ja minä kun pidän puhumisesta") ja hahmodesigni on myös yksinkertaisuudessaan todella viehättävä.

Ja mikä parasta: asu on simppeli ja toteutettavissa parissa päivässä, jos oikein hyvä tsäkä käy!

Viikonlopun luin taidehistoriaa ja alkuviikosta olin rovaniemellä opastamassa pikkuveljeä pääsykokeisiin, joten asun aloitin tekemään vasta tiistaina kello neljä.

Morsiussatiinia. Metreittäin morsiussatiinia.
Ja tällä hetkellä asu on lähes valmis. Hihat kaipaavat vielä violetin lisäyksensä ja helmet vaaleanpunaisen värinsä. (sen lisäksi minulla on sata sivua tenttiaineistoa vielä lukematta mutta ah huomenna on koko päivä aikaa)

Asua on oli ihan himokivaa tehdä (paitsi yliluottelu, koska kangasta oli niin paljooon ja minulla ei ole saumuriaaa) ja otin siinä vähän taiteellisia vapauksia, mitä en yleensä tee ollenkaan:

Alusmekko on valkoinen tuon todella hailakan vaaleanpunaisen sijaan. Tämä koska en löytänyt tuon mekkoon käyttämäni ihanan kauniin upean morsiussatiinin väristä kangasta mistään enkä halunnut tehdä alusmekkoa samasta kankaasta. Eipä sekään alusmekko näy kuin hihoista ehkä välillä hahaha.

Hattu asettuu päässäni sen verran korkealle, että päätin jättää peruukkiin otsatukkaa (peruukki on muuten Spinelin) sen sijaan, että kulkisin otsa paljaana kuten hahmo tekee. En myöskään erityisemmin flippaa noita reunoja ylöspäin. Ne ovat niin nätit nyt.

Kreivittärellä on jalassaan semmoiset vaaleanpunaiset tossut, joiden kärki sojottaa ylöspäin (silleen arabialaisittain) Sain äidiltäni lainaan hänen ihanat hääkenkänsä, jotka minusta sopivat asuun ihan älyttömän kauniisti. Tossujen sijaan siis hääkengät blingi blingeineen.


Aika isoa juttua asusta en ole vielä kokeillut, nimittäin maskeerausta. Tiedän, että tämä on tosi hasardia ja voi tuhota koko puvun täysin, jos meikki näyttää naamassani ihan naurettavalta (mikä on hyvin mahdollista). Huomenna varmaan kokeilen vielä meikkejä. Niin ja tilasin tätä varten elämäni ensimmäiset vihreät piilolinssit.

En ole vielä kuitenkaan varma nähdäänkö Kreivitärtä Desussa. Asussa on pari osaa, joiden kestävyys hiukan epäilyttää minua plus tuo, että näytänkö lopulta meikkien kanssa vaan niin typerältä, etten viitsi näyttää naamaani missään. Jos Kreivitär jää matkalaukkuun (koska varmaan päätän tämänkin itku kurkussa vasta lauantain aamuna) niin laitan Valdriguen, koska asu ansaitsisi sen.

Asusta en ole ottanut noin yleensä edes mitään WIP kuvia kun ei siinä mitään erityisiä juttuja ollut. Voin ottaa myöhemmin ehkä jotain lähikuvia esim rusetista (mistä tykkään ihan törkeän paljon)

Niin ja kyllähän se vähän harmittaa, että kolmesta Desun asusta se vähiten aikaa vienyt pääsee päälle lauantaina! Harmittaa ihan sikana varsinkin Valin puolesta. Mutta käytän sitäkin sitten jossain toisessa tapahtumassa uusiksi! (minäkö otan asut ja niiden tunteet liian vakavasti, ehei...)


Desussa nähdään! Oli sitten Kreivitärtä päällä tai ei!

- Woodi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti