keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Väliaikatietoja (osa 2)

Muistatteko kun haaveilin siitä, että hyvällä lykyllä Cielon valmistumiseen jäisi kuukausi aika?

HAH

HAHAHAHA

HA HA... HA

Joo ei.

Koska järjestely ja aikataulutus ei aina vaan mene niinkuin on suunniteltu. Mutta hätäpä ei ole tämän näköinen, onhan tässä vielä aikaa ja ei Cielo ihan aloittamattomana ole.

Sen sijaan Jun ja Valdrigue ovat molemmat lähes valmiita. Junin peruukista puuttuu lakka (jonka laitan vasta Lahdessa) ja Valin koristekivi odottaa kuivamista ja maalia. Muuten kaikki on pulkassa eli hyvä minä! Kaksi pukua kolmesta jo näin hyvissä ajoin valmiina.

Cielon valmistuminen riippuu nyt omasta aikataulutuksestani, mutta jos se ei ota valmistuakseen niin ei sitten. Tällä hetkellä ongelma ei ole raha eikä innostus, vaan kaksi päivää Desun jälkeen oleva ensimmäinen kesätenttini. Kirjojen lukemisen ja cossien tekemisen pitäisi siis kulkea seuraavat puolitoista viikkoa käsikädessä. Kirjat ovat kuitenkin etusijalla, koska tentistä on pakko päästä läpi.

Se siitä ulinasta kuitenkin! Ensin suunnittelin tähän päivitykseen asiaa sekä Junista, että Valista, mutta en kyllä tasan. Kaikki aiemmatkin päivitykseni ovat olleet kauheita kilometritekstejä, joten nyt jaan tämän kahteen osaan!! ∩(︶▽︶)∩

Ensiksi Jun. Hänestä onkin vähemmän kuvia, kun asu on ollut lähes valmis koko kevään niinkuin tiedätte (tai ette)

Koulujutskat kaulukseen
Vielä lakallinen peruukki ja kuollut katseeni
Ja kaulus kuntoon

Ja valmis. Teurastin kukan aiempaa pienemmäksi ja tein kenkiin nahasta raksit (vaik ei niitä kukaan huomaa haha)
Olinpa sitten kuitenkin helmikuussa tehnyt ihan raivostuttavan ärsyttävän hermojaraastavan virheen kaavoituksessa. Nyt asialle ei voinut enää mitään tehdä, kun sekä selkäosa, että etuosa takista olisi pitänyt tehdä kokonaan uusiksi. Nimittäin tuo kaulus. Voiko olla, että feilaan jonkun koulupuvun kauluksen noin pahasti?? (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Olin heittää koko takin roskiin, kun huomasin tuon rumuuden. Eih.

Eli siis kaulus on ihan liian leveä, eikä nätisti ole kaulan myötäinen ja siro, vaan tuommoinen kamala möykky. MUTTA. Koska olen halunnut Junia cossata niin pitkään, otan chill pillerin ja laitan sen päälle perjantaina kuitenkin.

Jun on siitä hassu, ettei minua yhtään huvittanut cossata häntä tuon designin tai yleisen ulkonäön perusteella. Kuka nyt tuollaista koulupukua lähtisi vapaaehtoisesti tekemään? Muttakun Jun on niin ihana hahmo, niin en vaan voi olla cossaamatta häntä. Ah ja voih!

Odotan myös innolla, jos joku vaikka sattuisi tunnistamaan hahmon! Voisimme itkeä toisiemme olkapäitä vasten.

Heti huomenna saatte ison läjän kuvia Valista!! Odottakaas!

- Woodi

2 kommenttia:

  1. NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Minä en nää sun uutta päivitystäääääääääääää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mä en käsitä, mikä tätä bloggeria vaivaa. Eilen julkaisin tuon Valin päivityksen ja tänään siitä ei ollut tietoakaan. Luojan kiito oli vielä sentään luonnoksena tallessa, mutta silti! :00 weardd...

      Poista