tiistai 5. marraskuuta 2013

On Se Kumma


Kuten tästä ensimmäisestä giffistä voi päätellä, ei Cielon tekeminen onnistunutkaan ihan niin luistavasti kuin oli tarkoitus. Kaikki mun MegaTen asut on selvästi kirottu, kun mikään niistä ei suostu valmistumaan. Cielo voisi valmistua, jos valvoisin kaikki nämä viimeiset yöt ja tekisin jotkin osat vähän puolivillaisesti, mutta kun kerta nyt tuota asua olen uudistamassa niin haluan tehdä sen niin hyvin, ettei enää ikinä tarvitse sitä kaivaa laatikosta esille. Cielosta voisi ihan hyvin tulla se # 1 asu, joten teen sen mielummin ajallaan loppuun. ( ̄ー ̄)
Nojaa teen nääkin varmaan uusiksi jostan muusta matkusta
Mistään muista valmiista osista en oikein saanut järkeviä kuvia, mutta ehkä sitten Chibin jälkeen kun jatkan tätä.

Sen lisäksi, että koulua on taas paljon, niin kehoni meni sekaisin ja olen oksennellut ilman oikeaa oksennustautia. Sen takia olen syönyt noin puolet vähemmän kuin yleensä (mikä minulle tarkoittaa ihan sairaan vähän) joten energiatasot ovat olleet ihan naurettavan alhaalla. Ja tietty olen nukkunut ihan sikapaljon. Siinä ei paljon cossia rakennella. ( ´△`)

Olen tehnyt Chibiconiin tulevaa Persona-luentoani pikkuhiljaa ja sen pitäisi olla piakkoin kasassa. Teen sen ihan sairaan tarkasti ja huolella, että itse tilanteessa mahdollisimman vähät asiat voi mennä pieleen. 

Harhaanjohtavaa mainontaa, koska en käsittele P4 animua luennolla kuin ehkä yhdessä lauseessa.
Nyt onkin sitten vanha tuttu ongelma: Mitä laitan päälle, kun Cielo ei valmistukkaan?

No ompas nyt näitä
Valdrigue ja hänen parissa päivässä kuntoon tuleva miekkansa olisi muuten kiva, mutta veikkaan, että Oululaiset saivat hänestä ihan tarpeekseen Seminaarissa, joten yritän vähän heittää jotain uutta kehään.

Monan tai Amulet Heartin uudelleenkäyttö houkuttelisi kaikkein eniten. Monasta haluaisin lisää kuvia, mutta tuon sauveliinin roudaaminen Ouluun on aina vähän nggg äääggg nnnttyyijhhh Tosin eihän sitäkään ole pakko ottaa mukaan. Chie tai Jun puolestaan sopisivat Persona luennolle todella hyvin.

(Jos jollakulla on hirveä hinku nähdä minut juuri jossakin näistä asuista niin voi tökkiä mutta en lupaa mitään hahaha)

JES PÄÄSEE TAAS CONIIN POHJANKARTANON KOULULLE WIUU! (ノ)ノ*:・゚

- Woodi

2 kommenttia:

  1. AMULET HEART ja cossikisaan! Mamma voi sit paijjata. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kyl yhtään huono idea! :D Voisin mennä lavalle loikkiin ja heilutteleen pon poneja~

      Poista