maanantai 29. syyskuuta 2014

Cielo ja Metalandia

Heillurei!

Sain viime keskiviikkona kovalevyn, johon oli sujautettu aikamoinen annos shootti-kuvia. Tilanne oli kuitenkin vähän harvinaisempi kuin yleensä, koska kuvaajana ei toiminut kukaan cosplayhyn erikoisemmin perehtynyt henkilö. Ja paikkakaan ei ollut mikään perinteinen.

Erään keskustelun tuloksena olimme jo keväällä päättäneet, että Venni tulisi minua kuvaamaan ja paikkakin oli saatu jo päätettyä. Kumpikin olimme kuitenkin niin kiireisiä, että asia vähän vaan jäi. Mietin sitä kuitenkin läpi kesän ja nyt kun satuimme törmäämään toisiimme koululla niin otin asian puheeksi. Päätimme heti, että menisimme samana torstaina ja sain erään toisen luokkalaisen avustamaan/ajamaan autoa. Huraa kiitos Mari! Äitikin ehti lähettää pikkuveljen omistaman softaukseen tarkoitetun konepistoolin propiksi.

Todella lähellä Yliopiston yhtä toimipistettä, löytyy Rovaniemen jonkinsortin metalli- ja sähkölaitteiden kaatopaikka. Tuttavallisemmin Metalandia. Paikalle ei saa mennä haahuilemaan ilman erillistä ilmoitusta etukäteen (onneksi tyypit ovat jo tottuneet taideopiskelijoihin) ja senkin jälkeen paikalla kulkeminen on hyvin hazardia. Alueella liikkuu isoja koneita ja ympäriinsä on jäätävän kokoisia kasoja täynnä älyttömän painavaa metalliromua (jotka oikeasti romahtelevat silloin tällöin). En ole varmaan ikinä kuvannut niin vaarallisessa paikassa. (゜▽゜;)  

Laitan ensin joitakin hauskoja ja paikkaa esitteleviä kuvia ja sitten lopuksi shootin parhaat kuvat~ Kaikki kuvat on ottanut Venni Ahlberg!

Tappaja piikkejä!! (」゚ロ゚)」
Romukasojen päälle ei saanut kiivetä (en olisi kyllä lähtenytkään) ja pelkästään parin romun päälle kävely oli aika hurjaa kun sieltä niin helposti singahti jotain nilkkoihin tai alusta vain lähti luisumaan. Mitään isompaa haaveria ei onneksi tapahtunut ja lähinnä vain asu otti lämää romusta lähtevästä ruosteesta (koska sitä oli ihan kaikkialla) Venni oli raahannut paikalle jopa semmoisen reflector lirpakkeen, jolla Mari aina välillä heijasti valoa kasvoilleni. Tuntui tosi viralliselta!

"Pidä sitä asetta silleen hienosti" "Ai tälleen? :DD"
Mitä noi ruskeat jutut on???
Emme olleet kuvaamassa kovin kauaa, ehkä noin tunnin vain? Venni muokkasi ison läjän kuvia jo valmiiksi minulle ja kyseiset kuvat ovatkin shootin parhaimmistoa. Pari kuvaa vielä itse löysin muokaamattomien kansiosta, joten muokkaan ne varmaan itse joskus myöhemmin. Olen tosi tyytyväinen kuviin sekä kuvien teknisen osan puolesta, että omasta osuudestani. Onnistuin meikkaamaan itseni paljon enemmän oikeasti Cielon näköiseksi (kaneko kazuman tumma ylihuuli meininkiä sekä vahvempaa silmien rajausta), vaikka peruukki onkin ottanut ajan kanssa vähän osumaa. Yhy. Poseerauksetkin luonnistuivat paremmin kuin Frostissa. Ympäristö toki inspiroi enemmän angsti-painotteiseen meininkiin, mutta kyllä niitä pirteämpiä kuviakin tuli paljon. Niitä bongailen ehkä sitten itse myöhemmin.  ( ´∀`)

Eli tässä kuvia! Ne ovat isoja. Kaikki kuvat ottanut ja muokannut Venni Ahlberg!

Apua tykkään tästä liikaa


Tästä myösss


Laitan jossain välissä niitä kuvia mitkä muokkaan itse, mutta siihen menee sitten oma aikansa (koska mun tabletti on oulussa ja oon laiska muokkaamaan kuvia ilman sitä)

Kyseisellä kaatopaikalla olisi kiva käydä kuvaamassa jotakin muutakin Megami Tensei asua, kun ne tuollaiseen maailmanloppu meininkiin sopivat niin hyvin. Digital Devil Saga nyt vielä erityisemmin, koska sen koko maailma on nimeltään Junkyard ja näyttää paikoitellen juuri tällaiselta. Roinaa ja autiomaata ympäriinsä. Hilpeää!

Chibicon ei tule tänä syksynä Ouluun, koska conpaikkana pidetty rakennus on remontissa. Näillä näkymin conikausi on siis ohi? Nyyh… Nyt kun Frostiin on taas aikaa niin onhan sitä alkanut jo miettimään seuraavia asuja. Yhtä tekisi mieli aloittaa jo tekemään valmiiksi ja pyörittelen useita asuja päässäni, että mitä alkaisin työstämään. Huhuu! Jännittävää!

- Woodi

4 kommenttia:

 1. On kyllä niin hienoja kuvia voi hitsi (*´・v・) Ja tosi mielenkiintonen mesta, jos ajatellaan cossias pelkästään visuaalisuuden puolesta ettei ajattele lähdettä niin jo ihan sillä se sopii tonne niin hyvin. Värit ja linjat osuu nii nappiin (ノ´ー`)ノ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis toi paikka oli ihan ältsin siisti! Se on aina kiva löytää jotain erikoisempiakin paikkoja cossikuvia varten, ettei aina ois vaan Sibeliustalon tiiliseinää vasten otettuja kuvia :D Ja onpa kiva kuulla, et toi paikka mätsää jonkun toisenkin mielestä tuohon asuun haha jee~

   Poista
 2. Tosi hienoja kuvia ! Ja varsinkin tuo kuvauspaikka sopii kivasti ^^ Olisi kiva nähdä lisää photoshoottia eri cosseissakin tuolta~

  ..ja nuo ruskeat jutut on kai.. sähkötolpan niitä juttuja mitä siellä ylhäällä on? :'D En tiiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi on kyllä yksi lempparini kuvauspaikoista ikinä! Niin siisti. Meinaan kyl joskus mennä jotakin toistakin asua tuonne kuvaamaan ^^

   En edes tiedä… musta ne näytti olevan kiinni toisissaan ja et ne ois ollu päältä niinku keraamisia ja sisältä sit kai jotain muuta? Tuolla oli kyl niin paljon tavaraa, minkä alkuperää jäi miettimään :D

   Poista