keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Syksyiset Kärsimykset

Moi!

Lupaus pikaisesta päivittämisestä vähän jäi ja kevään ja kesän kuvadumppien laittaminen siirtyy siis jälleen eteenpäin. Ehkä postaan niitä ennen Traconia, jos aikaa sattuu jäämään sopivasti. Jos en niin sitten Traconin jälkeen. Elokuun puolestavälistä olin aikalailla menossa ympäriinsä ja nyt olen taas aloillani. Mutta olen kuitenkin tehnyt Traconin asua, johon tässä merkinnässä olen menossakin!

Pahoittelen jo valmiiksi sitä, että useat tulavaisuudessa nähtävät kuvat tulevat olemaan todella omituisesti valottuneita ym. koska kamerani on kai tekemässä kuolemaa? En tiedä, mikä sillä on hätänä.

Traconia odotellaan taas innoissaan ja minun ja Kasan piti muka olla tekemättä mitään erikoisempia asuja noitten kaksosten jälkeen, mutta hah hah! (゜▽゜;)  Päätimme tehdä paricossin, johon odottelemme sitten loppua ryhmää johonkin myöhempään coniin.

Rei Ryugazaki - Free! (ekan kauden ending asu numero 2)
Uimapoikien arabia-asut puhuttelivat itseäni heti ne nähtyäni ensimmäisessä jaksossa ja kun ne toiset ending-asut saatiin tehtyä tämän vuoden alussa niin kyllähän ne arabiatkin piti tehdä jossain välissä! Asusta löytyy onneksi ihan ookoosti reffikuvia ja parit yksityiskohdat näkee tosi hyvin lähikuvissa. (Ja minua ärsyttää kun monet käyttävät reffikuvinaan niitä epävirallisia kokovartalokuvia, jotka näyttää aidoilta mutta eivät sitä ole. Miksi sarjan tekijät laittaisivat vain kysymysmerkin ja nuolen niin moneen asun osaan? Eivätköhän he tiedä, mitä ovat tehneet) Kangaskasa on tekemässä Nagisaa eli hypitään siellä taas varmaan peräkanaa kaikkialle. (´∀`) 

Kiitos yksityiskohdista, huh!
Aloitin Rein aika hyvällä ajalla ja se on nyt aika jepassa vaiheessa. Aloitin koko asun tuosta takkiasiasta, koska siinä oli ihan uusia tai aiemmin vaikeiksi todettuja juttuja. Eniten jännätin noita hihojen kiinnityskohtia ja useampaa kangaslirpaketta, mitä joutuisin ompelemaan yhteen ja toivomaan että se asettuisi hartioilta oikein. Lopulta se olikin takin helpoin osa, kun nuo kaarevat alareunat ja kangasmaalien kanssa taistelu tuottivat enemmän ongelmia. Luulisi, että olisin kaksosten tekemisestä oppinut painamaan kangasta hyvin, mutta kun en käyttänyt kotaktimuovia vaan maalarinteippiä niin eiköhän se maali levinnyt ihan mihin sitä huvitti. Lopulta jouduin paksuntamaan kaikkia viivoja käsin aika reippaasti. Siis voi tuska!

Kaiken tämän lisäksi etsin takin violetin kankaan kännykkäni avulla, joka näin myöhemmin todettuna väristää värejä ihan päin mitä sattuu. Näin ollen oma takkini on sininen. Huomasin asian vasta kun takki oli jo yli puolessa välissä ja teki mieli vähän heitellä sitä parvekkeelta alas, mutta näillä näkymin puren hammasta ja kärsin vahingot kuin alan ostamaan uutta kangasta ja tekemään sitä uudestaan. Ehkä… katotaan. (´°̥̥̥̥̥̥̥̥ω°̥̥̥̥̥̥̥̥`) (´°̥̥̥̥̥̥̥̥ω°̥̥̥̥̥̥̥̥`) (´°̥̥̥̥̥̥̥̥ω°̥̥̥̥̥̥̥̥`) 

Voin lohduttautua sillä, että muut osat asua ovat aika jepan näköiset ja olen niihin ainakin tällä hetkellä tyytyväinen. Tuo takki kyllä riivaa mieltäni ihan liikaa. Vanhat ystäväni saruelit on valmiina (aka housut) sekä niistä roikkuvat pienet rätit. Lanteille tuleva punainen rätti on myös tehtynä ja sen päälle tulevat vihreä naru enää odottaa maalaamista. Myös jalka-armorit on aika jepassa vaiheessa, odottavat kiinnitysten laittamista, paria koristetta ja maalia. Reffikuvissa armorit näyttävät menevän koko jalan ympäri, mutta en ole niin velho että onnistuisin semmoisessa, joten armorit ovat takapuolelta auki. Toivottavasti kiinnitykset pitää, kun en ole oikein tuollaisia muistaakseni ikinä tehnyt.

En tiedä miksi luulin että pari rättiä olisivat kiinnostavampia kuin armorit haha
Takiin kiinni tulevat koruasiat odottavat vielä väriä
Olen niin iloinen, että löysin noita just sopivat kokoisia puurenkaita Rovaniemen askarteluliikkeestä. Just sopivia aaa! Tänään tein myös hatun tuota karvatuppoa vaille valmiiksi. Se oli hauskaa ja nyt alan vain epätoivoisesti etsimään tuota karvakaveria, koska eurokankaassa oleva karva oli ihan liian lyhyttä. Toivoisin löytäväni jonkun lelun tai elukan hännän (joka olisi tietty feikki koska hinta) Toivotaan parasta nyh.

Hattuh
Asu on tosiaan aika jepassa vaiheessa. Eniten kuumottaa karvakaverin löytäminen, tuo alin lantioasia ja kengät. Eli melkeimpä kaikki, mikä vielä puuttuu haha…hah… 
Teen leilin jos ehdin. Teen kiväärinkin jos ehdin. Ja teen toisen asun jos ehdin! Mulla on tosi suuria suunnitelmia haha! へ(゜∇、°)へ

Rei on lauantaille ja sunnuntaina on vihdoin pitkään odottamani Disgaea ryhmän aika! Haluaisin tehdä ryhmään varten yhden uuden asun, mutta jos en saa tehnyä sitä niin pakko laittaa sitten joko Etna tai Taro. Etna houkuttaisi, koska Tarolla on jo cossaaja plus olisi kiva jos paikalle tulisi Etnan bestikset Laharl ja Flonne. Pitänee käydä kaivamassa Etna kellarista ja katsoa onko asu niin hirveä kuin muistelin (ja mahtuuko se edes päälleni enää) Jos Disgeae meno menee liian vaikeaksi niin sitten laitan jotain täysin muuta… ╮(─▽─)╭

Mutta jos ehdin niin teen Thief class-hahmon. Hinku cossia tätä ollut pitkään ja asu näyttää silleen helpolta… mutta tuskin kuitenkaan on.

Thief - Disgaea 2 (ensimmäisen kerran)
Onneksi koulujuttuja ei ole vielä ihan hirveästi niin ehkä ehdin ehkä en. Jos en niin Thief siirtyy sitten johonkin hamaan tulevaisuuteen. Mutta kunhan nyt saisin tuon Rein valmiiksi niin siitäkin olisin jo aikas iloinen!

Lukijoita on ollut jo pienen hetken yli 50 joten olen yrittänyt miettiä jotain kivaa juttua teille lukijoille. En ole vielä keksinyt mitään neorkasta, mutta ehkä keksin jotain kivaa! Ehdotuksia saanee myös antaa!

- Woodi

6 kommenttia:

 1. Oi Disgaea <3 niitä harvoja pelejä joita oon pelannu, tosin siitäki vasta vaan ykköstä. Toivottavasti saat Thiefin valmiiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Disgaea on kiva ja on tosi harmi, että niin harvat ihmiset tuntuu pelaavan niitä :/ Mutta kiitos kannustuksesta! Yritys on ainakin kova haha

   Poista
 2. Oih, arabi-Rei on tosi ihana. ^^ Täytyy sitten Traconissa tulla fanityttöilemään. :D Oon itse tehnyt Arabia-Harukan ja tiedän mitä tarkoitat noilla epävirallisilla reffikuvilla... Oon joidenkin nähnyt käyttävän niitä mallina, mutta ainakin Harun asu on aika erilainen niissä kuin oikeissa kuvissa. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii juu saa tulla fanittamaan :3 Ja juu ne epäviralliset reffikuvat hämmentää luulis että ihmiset oikeasti tarkistaisi, että ne on aitoja vaikka googlen reverse image search toiminnolla mutta ei :0 ja ne tosiaan eroaa osasta kohtaa ihan hirveästi

   Poista
 3. Ooooh arabi Rei *A* (olisipa itsellä joskus taas motivaatiota saada toi nagisan cossi valmiiks *sob*)
  toivottavasti törmäämme traconissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivottavasti törmätään! ^-^ ja juu joskus asuja tuppaa jäädä kesken ja sitten ne pyörii jossain kaapissa haha hubs

   Poista