perjantai 15. maaliskuuta 2013

Maageja ja Mageja Nallikarissa


Hiihtolomaksi raahauduin Rovaniemeltä Ouluun, jossa kaunis maanantai kaveriporukalla tapasimme! Keksimme nerokkaan idea, että hei lähdetään shoottaamaan nyt kun minäkin olen Oulussa taas vaihteeksi.

Tytöt vetivät niskaansa jo Frostbitestä tutut Black Mage asunsa (Paine: Rorune. Rikku: Fukka. Yuna: Kide):Oulun Nallikari oli kohteemme. Meren jäällä asuista saisi hienoja ja eeppisiä kuvia. Miinusasteita oli ehkä se noin 7 astetta, eli mikä voisikaan mennä pieleen? No ehkä siellä meren rannalla tuulee piirun verran enemmän kuin keskustassa. Ja kylmä tuuli olikin, kun jopa minä, joka otin kuvia toppavaatteet päällä, tunsin viimaan luissani. En edes voi kuvitella, kuinka kolme maagiani olivat jäätyä.

Oli pientä säätöä.

En ole kovin hyvä kuvaaja ja säätelin asetuksien kanssa aika ajoin. Ja sitten kun kuvia alettiin ottaa säikähdin ihan kauheasti: Tausta oli vitivalkoinen ja hahmot täysin mustia siluetteja! Tai siis siltä se näytti niin kirkkaan lumen keskellä (eikä edes aurinko paistanut) ruutua katsoin. Tämän takia vaihtelin kuvaus-suuntaa ja osaan kuvista tuli rumia rakennuksia ja ties mitä. Sisälle mentyämme huomasin, että jahas, kyllähän näissä näkyy kaikki hyvin ja väritkin on voimakkaita. Olin taas nero, mutta onneksi edes jotkin kuvista onnistuivat. Rikkusta tuli tietenkin vähinten kuvia, kun hän oli viimeisenä ja jo valmiiksi ihan jääkalikka.Olen halunnut Judalista kunnon kuvia viime Desuconista lähtien, kun siellä otetuista kuvista vain yksi oli ihan siedettävä. Siispä Judal kassiin ja menoksi. Peruukki oli edelleen (sikapitkässä) pussissa, minne sen olin laittanutkin ja pelkäsin jo pahinta. Se oli kuitenkin perfecto kunnossa ja hyvä niin, koska juuri siitä halusinkin kunnollisia kuvia! Peruukkiin käytin kuitenkin 80% koko pukuun kuluneesta ajasta ja hermoista, joten paree niitä kuvia on tulla! Asu oli kaikin puolin paremmassa kunnossa kuin mitä muistelin viime kesältä. Ehkä on hyvä aina välillä laittaa asu johonkin piiloon ja katsoa myöhemmin uudestaan, koska minulla yleensä käy niin, että muistan sen olevan todellisuutta rumempi. Sitten yllätyn aina positiivisesti!


Ottakaa pari kuvaa Judalista.

Ja niin, koska en halunnut ottaa kuvia ulkona (muuten olisi onnistunut, mutta ei paljain varpain hankeen hyi!) keksimme loistavan ratkaisun: Nallikarissa on Edenin kylpylä! Ja Judalilla ei tosiaan ole kenkiä, joten allas osastolle mars!

Saimme luvan sekä respan tytöltä, että allasvahdilta kuvien ottamiseen ja näin päädyin kekkaloimaan Judalin kuteissa keskellä uimapuvuissa olevia hiihtolomalaisia.

Se oli todella hämmentävä fiilis, koska harvoin on ihan niin pahasti semmoinen olo, että on väärässä paikassa ja väärissä vaatteissa. Kyllähän cosseissa tulee hengattua vaikka missä, mutta kun joutuu poseeraamaan napapaidassa ja haaremihousuissa kameralle, jonka takana kulkee (ja ui) uimapukuisia ja hämmentyneitä ihmisiä, on fiilis aika erilainen kuin vaikkapa jossain ostarissa. 

Hetken kestävän suuren hämmennyksen ja hysteerisen naureskelun jälkeen tilanteeseen kuitenkin tottui. Ja kun kommentit olivat luokkaa "Näitkö?! Sillä on punaset silmät!" jonkin jonneperseilyn sijaan, niin se oli aika hauskaa. 

Kylpylässä tuli kuvauksen kanssa vain pieni ongelma, kun kameran linssi meni huuruun ihan koko ajan. Varsinkin roiskuvien vesien läheisyydessä. Niinpä ensimmäiset kuvat ovat hyvin huuruisia, mutta sehän sopii ihan hyvin arabian kuumiin ja kosteisiin öihin vai mitä??!!


Niinkuin Fukka sanoi: Tästä saa parhaat ystävänpäiväkortit. Valmis blurr, lisää vain sydämet.


Ok ei ehkä hirveästi huuruisia kuvia laiteta mihinkään... Vaihdoimme paikkaa pari kertaa ja koko ajan tilanne kuitenkin parani ja lopulta kuvissa ei ollut huurua yhtään, success! Osassa hyviä kuvia on kuitenkin tuota huurua, mutta kestän sen. 

Judal on asuna todella mukava päällä, lähinnä niiden housujen takia. Plus topista olen tehnyt niin tiukan, ettei alle tarvitse erikseen bindata (kangas ei jousta paljon yhtään, sen verran vaan, että sen saa jotenkuten päälle ja et siinä pystyy hengittämään). Peruukki on ehkä se epämukavin, mutta sitäkin voi vähän ohjailla ja väännellä, kun sisälle on tungettu alumiinilankaa. Meikkiä tungin naamaani ja erityisesti silmiin oikein rutkasti, mikä näyttääkin tosi hyviltä kuvissa (eli kuvissa näyttää, että minulla olisi meikkiä juuri sopivasti) Kesään verrattuna mukaan tulivat myös ohuet tekoripset ja aika paljon mustaa ja harmaata luomiväriä, koska animussa Judalilla sellaista kivasti on. Itse olin vain täpinöissäni, koska harvoin hahmoille pitää erityisemmin laittaa mitään tiettyä luomiväriä!

Kuvaamisen hoiti siis Fukka!


Lähinnä tämä, koska peruukki näkyy kunnolla hah!

Aika huuruista, mutta on niin kiva ilme et hurr.

Hienoja kuvia hienoja sain, olen niin iloinen ( ; 3 ; ) 

Jossain vaiheessa Fukka sieppasi jostain puusta tekokukan ja tunki sen korvani taakse. Have an OOC moment.

Kukka sitten unohtui korvan taakse kaikkiin loppuihinkin kuviin, mutta ei se haittaa. (✿◕‿◕)

Kuvausten jälkeen kävin heittämässä asun ja kameran kaappiin, pesin meikit pois ja vaihdoin vaatteet uimapukuun. Sitten lilluimme kylpylässä pari tuntia. Win - Win tilanne, kun kuvien lisäksi pääsee kylpylään. Suosittelen kaikille (mutta sopii vain paljasjalkaisille hahmoille!!)

Suunnitelmissa olisi vielä mennä kuvaamaan Judalia kasvitieteelliseen puutarhaan. Sinne voisin tehdä sen kepukan ja käydä ostamassa parit persikat, joita mutustella.


- Woodi
1 kommentti:

  1. Piuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Olet hippa!
    http://cosplaynepatoivo.blogspot.fi/2013/03/muutamat-11.html

    VastaaPoista