sunnuntai 4. elokuuta 2013

Le Kuvadump: Animecon

Ja nyt ne kuvat sieltä A-conista!

Amulet Heartin tekemisestä en ikinä ehtinyt tehdä mitään erityisempää WIP päivitystä, niin kertoilempa jotain pientä tässä samalla kuvien lomassa. (ゝ。∂)

Amulet Heart - Shugo Chara
Kaikki kuvat ottanut: Rorune

Toimintakuvista se vähiten huono hhahaha

Niinkuin aiemmin jo sanoinkin, niin asu yllätti minut tuhatkertaisesti sillä, kuinka mukava se oli päällä. Kengät oli mukavat pienuudestaan huolimatta, peruukki ei kiristänyt, aurinkolippa ei kiristänyt, toppi ei ollut epämukava, hameen lyhyys ei häirinnyt. Mikään ei myöskään valunut tai mennyt muutenkaan pois paikoiltaan koko päivän aikana, niinkuin olin vähän pelännyt. Kaulassa oleva rusetti irtosi vain pari kertaa, kun itse astuin portaissa nauhan päälle. Käsissä olevat koristeet pysyvät ylhäällä ihoteipin avulla (koska en halunnut tehdä niistä hirveän tiukkoja)  (◡‿◡✿)
Ainoa isompi murheenkryyni oli se, että paidan alla olevan sloggi-topin saumat näkyi läpi, mutta en minä ilman aluupaitaakaan olisi voinut mennä koska nännit (vaikka oli mulla nipple-coveritkin siinä viel ä alla) ( ;´Д`)

A-M-U-L-E-T    H-E-A-R-T


Toppia tehdessä löysin jälleen itseni vastakkain erään vanhan viholliseni kanssa: lyhyt avovetoketju. Olisin tarvinnut noin 10 senttisen avovetoketjun, mutta sain käsiini vain 15 sentin pituisen avoketjun ja 5 sentin pituisen avoketjun. Lopulta päätin, että fuck this en laita kumpaakaan. Edessä oleva vetoketju ei siis ole avautuva ja tästä syystä jouduin avaamaan selkään ompelemani sauman ja iskemään siihen vetskarin. Syystä, että siinä oli aiemmin sauma, vetoketju istui taas ihan päin prinkkalaa, mutta olihan tuo toppi jotenkin saatava päälle. (;-_-)ノTähän asuun sain kyllä tehdä koko lopun elämäni edestä vekkejä. Vekkejä käsissä, paidassa, hameessa (tuplasti) ja säärystimissä. Ainiin ja leikkelin aika paljon sydämiä. Tuo lipassa oleva iso sydän ja muualla asusta löytyvät pienemmän sydämet on kaikki tehty softiksesta ja maalattu sitten oikean värisiksi. Ihanaa pikkupuuhaa.Muuta ihanaa pikkupuuhaa softis-sydämien lisäksi olivat Humpty Lockin ja Shugo munien tekeminen! Shugo munia varten ostin Sinopeerista styrox-munia, jotka sitten gessosin. Tämän jälkeen vedin kerroksen maalia ja sen kuivuttua mustalla tussilla sotkin noille munien keskellä oleville isommille kuvioille kohdat. Sit vaan mustaa tussia joka paikkaan. Lopuksi ohuemmalla (0.3) tussilla tein nuo ohuet ruutukuviot, jonka jälkeen nuo värilliset ruudut. Hirveää kohdistamistahan tuo oli, että ne menisivät kolmiulotteisen kappaleet ympäri järkevästi. Ja vieläpä, kun nuo ruudut on tolleen vinossa. Gah! Mutta jos ikinä haluan Amua jossain muussa asussa cossata, niin ompahan munat valmiina  (´∀`)

Täällä blogissa postaamani aiempi WIP-kuva joka ehkä selventää prosessia
Lopulliset munaset
Humpty Lockin kanssa olikin aikamoinen seikkailu, kun halusin JUST oikean kokoisia ja värisiä noista timantti sydämistä, jotka siihen tulisivat. Lopulta ainoat sydämet, jotka hommaan huolin, löytyivät Tiimarista. Mutta ne eivät olletkaan erillisessä pussissa vaan kiinni ihkuglitter kynissä. Yksi sydän per kynä siis! ARG! En halunnut ensin antaa periksi, mutta lopulta en voinut muuta kuin ostaa 12 euron edestä pinkkejä puuhka glitter timantti kyniä, joista jokaisesta nyhdin yhden pinkin timantin irti. (;▽;)

Näiden kovanonnen timantti sydämien lisäksi tein kultaisesta fimosta vähän reunoja kyseisillä sydämille ja liimasin kaikki superhyperliimalla kiinni lukkoon, jonka ostin Säästökuopasta. Lukko on kuitenkin oikea lukko, joten se oli ihan kunnon painava systeemi. Lukosta ei tullut ihan samanlaista kuin alkuperäinen, mutta sekin meinaa vähän morphata koko ajan kuvasta riippuen, että annoin itselleni sen anteeksi. Ostin sentään 12 eurolla tuohon nuo saakelin sydämet!

Oli se sen arvoista!

Myös säärystimien kanssa onnistuin jotenkin munaamaan, mutta onneksi kangasta riitti ja pystyin tekemään uudet. Peruukissa on harvinaisesti lakkaa vain vähän tuossa ponnarin juuressa (ja enemmänkin takapuolella), jotta se itse musta pompula ei näkyisi. En edelleenkään tajua, miten vähällä laittamisella ja lakalla pääsin tuon peruukin kanssa, vaikka siinäon kuituja nostettu pompulalle ja kaikkea. Aurinkolippa myös auttoi asiaa ja asettelin kaiken niin, että se peittäisi verkon aukot. Alunperin peruukki oli tarkoitettu Lightining hahmolle Final Fantasystä.


Tuota pinkkiä nauhaa meni ihan älyttömän monta metriä, mutta ainakin se näyttää hyvältä! Ja löysin kerrankin juuri oikean väristä. Kaulassa ja hameessa olevat isot nauhasta olevat sydämet pysyvät muodossaan, koska niiden sisällä on alumiinilankaa. Ompelin siis kaksi satiininauhaa reunoista yhteen kaksikertaiseksi, jotta niiden sisään sai ujutettua tuon alumiinilangan ja taiteltua sitten haluttuun muotoon. Kaulassa oleva nauha pysyy kiinni nepparilla ja nauhojen päät kärtsäsin kaikki, ettei ne purkautuisi. (•‿•)


AINIIN kuva minusta ja Amulet Spade cossaajasta! Kuvaaja: Elina Hätinen

Hmm, siinä taisi olla kaikki, mitä Amulet Heartista on kerrottavana. Asu on niin mukava, että tulen varmaan käyttämään sitä taas joskus, jos en johonkin coniin saa mitään uutta asua tehdyksi. 


Judal - Magi: Labyrinth Of Magic

Otettiin tosiaan A-conissa vähän kuvia siinä ryhmässä, jonka mukaan hyppäsin ex tempore. Kuvat löysivät lopulta luokseni ja niin myös kuvien ottaneiden ja muiden cossaajien nimet!  (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧*:・゚✧

Seuraavissa kuvissa
Kuvaaja: Paneroitukala
Hakuryuu Ren: Flavie

Judal ehdottelee
Judal ehdottelee osa 2

En osannut valita kumpi kuvista on hienompi niin laitan molemmat derp

Hakuryuulle riitti
UH OH
Sit pari kuvaa Sinbadin kanssa!
Kuvaaja: Ginger-I
Sinbad: Pahasotaherra

Judal ei lakkaa ehdottelemasta
Judalin trolli-itku is very effective
Kaikkein surullisinta Judalis on se, että eniten aikaa ja vaivaa meni tuon letin tekemiseen ja se näkyy noin 2% kuvista hahahaha! Seuraavassa shootissa vaadin jotain selkäposeerauksia, että saan lettiä ikuistettua vielä vähän enemmän. Yksi nainen otti minusta conissa kuvan ja pyysi sitten vielä kuvan takaapäin koska kuulema halusi näyttää jollekkulle kuinka hienon letin olin tehty, awuwuwu  (´∀`)♡

Judalin laitan tästä eteenpäin päälle korkeintaan jotain ryhmää varten tai sitten erilliseen photoshoottiin. Jeaaaah.


Hrmm, tein Valdriguen demonimiekkaa tänään koko päivän ja toivottavasti saan sen Anime Seminaariin valmiiksi ╮(─▽─)╭  Yritän napsia siitäkin WIP kuvia!

- Woodi

2 kommenttia:

  1. Hiihaa, löysinpä tieni blogiisi! Kiva postaus ja mukavaa että noista kuvista oli löytynyt mieluisia. 8> Olisi mukavaa ottaa taas joskus kuvia yhdessä! Hieno Judal olit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo jee kiitos! 8D Juu löytyi hyviä kuvia ja oli tosi kiva, että sain Judalista kuvia muidenkin magi cossaajien kanssa hihii n_n Jos mitään Magi ryhmää ollaan ikinä johonkin kasaamassa niin siihen voisin kyllä tulla mukaan, jos Judal vaan on vapaana ;D

      Poista