maanantai 19. elokuuta 2013

Miekaton, mutta onnellinen Woodi

Nyt kyllä tekisi mieli tehdä vaikka mitä muuta, kuin opiskella kesän viimeiseen tenttiin, hahaha (─▽─)

Eilen sunnuntaina oli Anime Seminaarin toinen päivä, missä lähdin käymään Valdina. Miekan valmistuminen jäi ihan piirusta kiinni, mutten halunnut tehdä sitä kiireessä loppuun. Teen sen valmiiksi sitten shoottia varten.

Älä itke miekka *pat pat*
Miekka ei ollut kuitenkaan (edelleenkään) mikään täysin pakollinen osa asuani, joten lähdin ylpeillä ja hyvillä mielillä kohti Oulua. Valdin asusta housut ja kaulalirpake olisivat kaivanneet silitystä, mutta en jaksanut alkaa kyhäämään silityspistettä pystyyn.  (; ̄Д ̄)

Minä ja Fukka olimme ilmoittautuneet cosplay kisaan, joten siinä säätäessä kului päivä aika hyvin. Itse tuomarointia en jännittänyt lähes lainkaan ja lavalla käynti oli jopa ihan mukavaa, vaikka en yleensä kisaamisesta perusta. Tämä kyllä selittyy sillä, että olin asuun oikeasti tosi tyytyväinen. Aiemmissa kisa-asuissani on aina jokin ollut tosi pielessä, joten olen vain sisäisesti ulissut lavalle mentäessä.

Fukka tosiaan kyhäsi meille pienen esityksenpoikasen, johon ei tarvitsisi erityistä musiikkia tai lavaan tutustumista. Uskoakseni se meni ihan hyvin, kun itse piti vain näyttää hämmentyneeltä ja ylväältä. Sen lisäksi tämä 'esitys' ei ollut liian pitkä, joten tuskin kukaan ehti siinä kyllästyä? Kaverit myös kommentoivat kuinka hyvin kävelin korkokengillä, mistä olen hyvin ylpeä, koska olen harjoitellut koko kesän. HAH!  (☆^O^☆)

Woodi lavalla, mitä hulluutta? (kuvasi: Kide)
Ja näin ensimmäistä kertaa cosplay urallani minä sijoituin kisassa!! AAAAAA  \(@;◇;@)/
Herrajumala. Kisan taso oli kuitenkin paljon parempi kuin aikaisempina Anime Seminaarin vuosina ikinä. Siitä huolimatta minulla ja Fukkalle lohkesi toinen sija. Lupin kaksikko sai kunniamaininnan esityksestään. Odotettavasti se oli hieno, vaikka en takahuoneesta sitä nähnytkään.

Huvittavaa tässä on myös se, että olemme läpälle heittäneet huulta siitä, kuinka kaveriporukastamme kaikki menevät kisaamaan ja sitten kaikki sijoitutaan trololol JA NÄIN KÄVI mitäääää. Paitsi, että Kiden sijasta kisaamassa olivat Pipa ja Niina, mutta silti. Rorune meidät hakkasi, mutta hänellä olikin upea miekka ja hyvin ommeltu asu. Aih ja voih о(ж>▽<)

Joimme Rorunen voittoramunet pokaaleista (kuvasi: Kide)
Muut kisaajat olivat myös hauskoja ja oli kivaa, että heitä oli niin paljon! Takahuoneeseen tultaessa käytävä oli täynnä nostettuja käsiä odottamassa high fiveja, meinasin sulaa. (;▽;)

Sulaa meinasin muutenkin tuolla tapahtumapaikalla, koska siellä oli niin hirveän lämmin. Huh! Ulkona oli onneksi viileämpi, mutta sisällä oleilu oli yhtä tuskaa. Takahuoneen käytävässä odottelu oli myös vähän vaivalloista, kun mihinkään ei voinut istua ja väki juoksi ohi koko ajan. Ainakin tarjolla oli vohvelikeksejä ja vettä.

Kotiläksy: etsikää kunniakirjan toinen puoli
Hämmentävää oli se, että keväällä Valdille tekemäni JUSTIINSA istuvat housut olivat tällä kertaa LIIAN ISOT. MITÄ. MIKSI.
Minä, joka välillä kamppailen pitääkseni painoni edes näin korkealla, olen kaventunut niin, että keväällä justiinsa istunaat housut on liian löysät.
Voi apua. 【・ヘ・?

Voittajaposeeraus (kuvasi: Kide)
Shiro ei mahtunut pokaaleihin, joten piiritimme hänet
Seminaarissa minun oli lauantaina tarkoitus käydä katsastamassa Kuroko No Basket-luento, mutta en tosiaan saapunut paikalle. Sunnuntaina missasin Free! ohjelman koska istuin silloin vielä autossa matkalla Ouluun, tuomarointi meni Cosplay-mies luennon päälle ja BL-paneeli oli peruttu. Joten en viettänyt aikaa yhtään missään ohjelmassa, hubs. Koko tapahtuma nyt oli todella nopeasti ohi muutenkin, kun jo joskus neljältä kapusimme vaihtamaan vaatteet. Mutta näin joskus, vähän keveämpi reissu. (╯▽╰)

Ottakaa vielä yksi WIP kuva miekasta, kun tein noin hienot kivetkin siihen hihi
Nyt on hyvä mieli (ノ)ノ*:・゚*:・゚

-Woodi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti